31.01.2019

Palkitsemisen työpaja

Palkitsemisen työpaja (2) kopio.jpgPalkitsemisen voidaan ajatella olevan kaikkea sitä, mitä työnantaja tarjoaa työntekijälleen vastineeksi tämän työpanoksestaan – palkkaa, rahapalkkioita ja etuja, mutta myös aineettomia asioita kuten työsuhteen pysyvyyttä, työajan järjestelyitä, työn sisältöä, koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia sekä palautetta ja huomioimista. Parhaimmillaan palkitsemisella rakennetaan hyvää työnantajakuvaa ja suunnataan henkilöstön innostus organisaatiolle hyödylliseen suuntaan.

Kaipaatko ideoita ja tukea organisaationne palkitsemisjärjestelmän kehittämiseen?

Osallistu PALKITSEMISEN TYÖPAJAAN ja saa asiantuntija-apua kehittämishaasteisiin.
Työpaja on osallistuvalle yritykselle maksuton!

Kohderyhmä: Keskipohjalaiset yritykset ja niiden henkilöstö, jotka haluavat vinkkejä, ideoita ja asiantuntija-apua palkitsemisen kokonaisuutensa kehittämiseen.

Toteutus: Työpaja on kahden tapaamiskerran (á 2-3 tuntia) mittainen matalan kynnyksen mahdollisuus saada ideoita ja tukea oman yrityksen palkitsemisjärjestelmän kehittämiseen.

Tavoite: Työpajan tavoite on paneutua kunkin osallistujan edustaman yrityksen palkitsemisjärjestelmään toivottujen aihepiirien kautta. Työpajassa päävastuu työskentelystä on osallistuvilla yrityksillä ja henkilöillä. Asiantuntijan rooli on pitää alustus ja olla mietintäapuna kehittämishaasteissa.

Toteutusaika: Kevään 2019 aikana. Työpaja-kertojen tarkemmat ajankohdat sovitaan osallistujien kanssa.

Toteutuspaikka: Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Työpajan asiantuntija: FT Anu Hakonen, Vaasan yliopisto. Anu on työskennellyt palkitsemisen parissa useita vuosia, kouluttaen ja tutkien. Katso videolta Anun ajatuksia palkitsemisesta:

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Ilmoittautumiset 15.2 mennessä Mari Haraldille. Osallistuvasta yrityksestä voi ilmoittautua mukaan useampikin henkilö.

Palkitsemisen työpaja on jatkoa tilaisuudelle Tehoa palkitsemiseen – Houkuttele, sitouta ja motivoi henkilöstöäsi, joka järjestettiin Kokkolan Kalahallissa 22.11 yhteistyössä TE-Palveluiden yritystiimin kanssa.