Yrityksen talousohjaus 15 op

Koulutus alkoi syyskuussa 2014.
HUOM!
MBA Kokkolan Johtajana kasvaminen ja Henkilöstöjohtaminen  - osiot tulevat koulutustarjontaamme uudelleen syksyllä 2015.
Haku avautuu alkuvuodesta 2015.

 • on johdon koulutusohjelma, jonka Vaasan yliopiston Levón-instituutti ja Jyväskylän yliopiston Kokkolan yliopistokeskus Chydenius toteuttavat yhteistyössä
 • koulutus on osa MBA Kokkola kokonaisuutta, sen voi suorittaa myös itsenäisenä erillisenä koulutuksena

Talousohjausta käsitellään johtamisen näkökulmasta. Tavoitteena on perehdyttää osallistujat tunnistamaan keskeisiä tunnuslukuja ja talouden raportoinnin ja seurannan muotoja, jotka auttavat johtoa strategian toteuttamisessa, prosessien kehittämisessä ja toiminnan ja talouden suunnittelussa.

Suoritustavat ja kouluttajat

Opinnot suoritetaan työn ohessa, koulutus tapahtuu Kokkolassa kerran kuukaudessa kahden päivän lähijaksoissa (arkipäivisin klo 9-16).  Lähipäiviä on yhteensä seitsemän.

Kouluttajina toimivat Vaasan yliopiston asiantuntijat. Opetusmenetelminä ovat asiantuntijaluennot, analyysit, case-opetus käytännön yritysesimerkein ja oppimispäiväkirjan kirjoittaminen. Ohjelmassa hyödynnetään kurssilaisten omaa työelämän asiantuntemusta.

Alustava aikataulu ja sisällöt (oikeudet muutoksiin pidätetään)

Haluatko lisätietoja? Jätä yhteydenottopyyntö.
 • 25.-26.09.2014
  Strateginen johdon laskentatoimi
 • 6.-7.10.2014
  Johdon laskentatoimi
 •  13.-14.11.2014
  Rahoitus
 • 11.12.2014
  Workshop -tentti kirjallisuudesta

Osallistumismaksu on 3300 € (alv. 0%)

Osallistumismaksu sisältää opetuksen, luentomateriaalin, opinto-ohjauksen ja aamu- ja iltapäiväkahvit. Osallistumismaksun voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä.

Koulutus on AlvL:n 39-40 §:n mukainen veroton koulutuspalvelu. Mikäli säädöksissä tai niiden tulkinnassa tapahtuu muutoksia koulutuksen toteutusaikana, hintaan lisätään arvonlisävero.

Hakeminen

Koulutus sopii yritysten, valtion, kuntien ja muiden organisaatioiden esimies-, johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville, joilla on korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Soveltuvaa koulutusta arvioimme kokonaisuuden huomioiden - aiempi opinto- ja työtausta antavat kuvaa valmiuksista opiskella tässä ohjelmassa.

Opiskelijavalinnassa arvostamme henkilön halua itsensä ja organisaationsa kehittämiseen sekä vähintään 3 vuoden esimies/johtamiskokemusta.

Ryhmään otetaan max 20 opiskelijaa. Paikat täytetään hakukriteerit täyttävien osalta hakujärjestyksessä.

Yrityksen talousohjaus -moduliin haetaan sähköisellä lomakkeella 12.09.2014 mennessä: linkki hakulomakkeeseen.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Ennen hakuajan päättymistä tehtävästä peruutuksesta veloitamme 20 % osallistumismaksusta. Jos peruutus tehdään hakuajan päätyttyä, veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta koulutuksesta poisjääneeltä perimme koko maksun.

Yrityksen talousohjaus on osa MBA Kokkola kokonaisuutta

Muut MBA Kokkola ohjelman osat ovat Yrityksen markkinointi 15 op -moduli ja Strateginen johtaminen-moduli 20 op sekä MBA -tutkielma 25 op. Lisätietoa MBA Kokkolasta.

Lisätietoja antaa

Koulutuspäällikkö Paula Kivinen.