Yrityksen markkinointi 15 op

Koulutus alkoi 19.9.2013. Ryhmää täydennetään! Kysy lisätietoja: Paula Kivinen 040- 5148751.

  • on johdon koulutusohjelma, jonka Vaasan yliopiston Levón-instituutti ja Jyväskylän yliopiston Kokkolan yliopistokeskus Chydenius toteuttavat yhteistyössä
  • koulutus on osa MBA Kokkola kokonaisuutta, mutta sen voi suorittaa myös itsenäisenä yksittäisenä koulutuksena
Kiinnostaako MBA-diplomi? Mukaan pääsee monessa eri vaiheessa. Kysy!
  • koulutus on tarkoitettu valtion, yritysten, kuntien ja muiden organisaatioiden esimies-, johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville, joilla on korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus
  • koulutus koostuu Kokkolassa kerran kuukaudessa arkipäivisin (klo 9-16) pidettävistä kahden päivän lähijaksoista ja työhön liittyvistä oppimis- ja tutkimustehtävistä
  • lähipäiviä on yhteensä 7

 

Suoritustavat ja kouluttajat

Kouluttajina käytetään Vaasan yliopiston omia ja muita asiantuntijoita. Opetusmenetelminä ovat mm. luennot, case-opetus, ryhmätyöt ja -keskustelut, ajankohtaisen kirjallisuuden lukeminen, käytännön yritysesimerkit ja kirjallisien raporttien kirjoittaminen.

Ohjelmassa hyödynnetään kurssilaisten omaa työelämän asiantuntemusta. Osallistujien taustat ja erilaiset työelämän kokemukset luovat pohjan keskusteluille ja tiedonvaihdolle.

Yrityksen markkinointi on osa MBA Kokkola kokonaisuutta

Muut MBA Kokkola ohjelman osat ovat Strateginen johtaminen 20 op -moduli ja Yrityksen talousohjaus 15 op -moduli sekä MBA -tutkielma 25 op. Lisätietoa MBA Kokkolasta.

MBA-opintoihin kuuluva tutkielmatyöskentely aloitetaan syyskuussa 2013.

Opiskelijat, joilla on aiemmin suoritetut JOKA (Johtajana kasvaminen) opinnot Vaasan yliopiston Levón-instituuttiin, voivat jatkaa modulivaiheen opintoja tässä ohjelmassa. Opiskelijoille, joilta aiemmat Johtajana kasvaminen -opinnot puuttuvat, tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma ko. opintojen osalta.

Yrityksen markkinointi -modulin voi suorittaa myös itsenäisenä yksittäisenä koulutuksena.

Alustava aikataulu ja sisällöt

19. – 20.9.2013

  • Asiakaslähtöinen arvonluonti

24.-25.10.2013

  • Markkinointiviestintä ja brändäys

14.-15.11.2013

  • Kansainvälinen markkinointi

12.12.2013

  • Yrityksen markkinointi -modulin tenttipäivä

Osallistumismaksu

Yrityksen markkinointi 15 op 3300 € (alv. 0%)

Osallistumismaksu sisältää opetuksen, luentomateriaalin, opinto-ohjauksen ja aamu- ja iltapäiväkahvit. Osallistumismaksun voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä.

Koulutus on AlvL:n 39-40 §:n mukainen veroton koulutuspalvelu. Mikäli säädöksissä tai niiden tulkinnassa tapahtuu muutoksia koulutuksen toteutusaikana, hintaan lisätään arvonlisävero.

Haku on käynnissä!

Opiskelijavalinnassa arvostamme korkeakoulututkintoa, henkilön halua itsensä ja organisaationsa kehittämiseen sekä vähintään 3 vuoden johtamiskokemusta. Opinnot edellyttävät riittävää englanninkielen taitoa.

Ryhmään otetaan max 20 opiskelijaa. Paikat täytetään hakukriteerit täyttävien osalta hakujärjestyksessä. 

Yrityksen markkinointi -moduliin haetaan sähköisellä lomakkeella: linkki hakulomakkeeseen.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Ennen hakuajan päättymistä tehtävästä peruutuksesta veloitamme 20 % osallistumismaksusta. Jos peruutus tehdään hakuajan päätyttyä, veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta koulutuksesta poisjääneeltä perimme koko maksun.

Lisätietoja antaa

Koulutuspäällikkö Paula Kivinen.