Henkilöstöjohtaminen 12 op

Koulutus alkoi 9.1.2013. Kysy vapaita paikkoja!

Henkilöstöjohtaminen on johdon  koulutusohjelma, jonka Vaasan yliopiston Levón-instituutti ja Jyväskylän yliopiston Kokkolan yliopistokeskus Chydenius toteuttavat yhteistyössä.

Henkilöstöjohtamisen koulutus  on tarkoitettu valtion, yritysten, kuntien ja muiden organisaatioiden esimies-, johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville, joilla on korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Henkilöstöjohtamisen opinnot koostuvat johtamisen perusopinnoista jotka tukevat osallistujan kykyä kasvaa esimies- ja johtamistehtävissä tulevaisuuden johtajana. Ohjelma yhdistää oman henkilökohtaisen kehittymisen ja organisaation käytännön kehittämisen.

Henkilöstöjohtaminen koostuu Kokkolassa kerran kuukaudessa arkipäivisin (klo 9-16) pidettävistä kahden päivän lähijaksoista ja työhön liittyvistä oppimis- ja tutkimustehtävistä. Lähipäiviä on yhteensä 12, aloitus 9.1.2013 ja lopetus 4.6.2013.

Aikataulu ja sisällöt

9. – 10.1.2013  

 • Visionäärinen johtaminen
 • Yritysetiikka ja arvot organisaatioiden kehittämisessä

6.- 7.2.2013

 • Organisaatioiden kehittäminen ja muutosjohtaminen

12. – 13.3.2013

 • Strateginen johtaminen

10. – 11.4.2013

 • Osaamisen johtaminen
 • Osaamisen merkitys organisaatiossa
 • Strategisen osaamisen johtaminen

6. – 7.5.2013

 • Henkilöstöjohtaminen kilpailutekijänä
 • Hyvinvointi

3. – 4.6.2013

 • Henkilöstöjohtamisen haasteet; Conflict
 • Management, Ikäjohtaminen
 • Oppiva organisaatio ja organisaatiokäyttäytyminen

Suoritustavat ja kouluttajat

Kouluttajina käytetään Vaasan yliopiston omia ja muita asiantuntijoita. Opetusmenetelminä ovat mm. luennot, case-opetus, ryhmätyöt ja -keskustelut, ajankohtaisen kirjallisuuden lukeminen, käytännön yritysesimerkit kirjallisien raporttien kirjoittaminen.

Ohjelmassa hyödynnetään kurssilaisten omaa työelämän asiantuntemusta. Osallistujien taustat ja erilaiset työelämän kokemukset luovat ainutlaatuisen pohjan antoisille keskusteluille ja tiedonvaihdolle.

Osallistumismaksu

Henkilöstöjohtaminen 12 op 3040 € (alv. 0%)

Osallistumismaksu sisältää luentomateriaalin, opinto-ohjauksen ja aamu- ja iltapäiväkahvit.

Haku

Haku on päättynyt ja koulutus alkaa 9.1.2013. Kysy vapaita paikkoja!

Sitovat hakemukset Henkilöstöjohtaminen –osioon sähköisellä lomakkeella:hakulomake.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova.
Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehtävästä peruutuksesta veloitamme 20 % osallistumismaksusta. Jos peruutus tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä, veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta koulutuksesta poisjääneeltä perimme koko maksun.

Henkilöstöjohtaminen on osa MBA Kokkola kokonaisuutta

Henkilöstöjohtaminen on osa MBA Kokkola kokonaisuutta. Jos tavoitteena on MBA-diplomi, henkilöjohtamisen osioon kuuluu myös Johtajana kehittyminen-lopputyö ja tällöin opintopisteiden määräksi tulee 15 ja hinta on 3800 €. Lisätietoja MBA Kokkolasta.

Lisätietoja antavat

Erikoissuunnittelija Tarja Peuranto ja  koulutuspäällikkö Paula Kivinen.