Sijoituspalvelututkinnon valmennuskurssi APV 1

Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet suorittaa APV 1 sijoituspalvelututkintokoe menestyksellisesti. Itse tutkinto suoritetaan kirjallisena kokeena. Sijoituspalvelututkinto on arvostettu ja alan yritysten tunnustama tapa osoittaa sijoituspalvelutehtävissä vaadittava tiedollinen osaaminen. Tutkinto on vaatimuksiltaan monipuolinen ja siinä käydään läpi perusteet kaikilta keskeisiltä osaamisalueilta. Kurssin aikana käydään läpi pääomamarkkinoiden rakenteen, toiminnan ja säännöstelyn perusteet sekä yritysanalyysin ja arvonmäärityksen perusteet. Tähän kuuluu esimerkiksi kansantalouden perusteet, rahoitusinstrumentit ja sijoituskohteet, pääomakustannukset, riskin hinnoittelu, sijoitusrahastot ja salkunhoito, yritysanalyysin ja arvonmäärityksen perusteet, sijoituspalveluja koskeva lainsäädäntö ja verotukseen liittyvät asiat sekä myös perhe- ja perintäoikeutta.

APV 1 kurssi toteutetaan yhteistyössä Vaasan yliopiston Levón-instituutin kanssa.

Kohderyhmä

Sijoituspalvelututkinnon valmennuskurssi APV 1 on suunnattu kaikille sijoituspalveluyrityksissä, pankeissa ja vakuutusyhtiöissä sijoituspalvelujen asiakaspalvelutehtävissä toimiville sekä henkilöille, jotka haluavat saada yleiskuvan arvopaperimarkkinoiden toiminnasta, palveluista ja tuotteista.

APV 1 koe

APV 1 koe (ei sisälly koulutuksen hintaan) on mahdollista suorittaa kurssin jälkeen 22.11.2013. Lisätietoja maksusta ja tentti-ilmoittautumisesta löydät Arvopaperivälittäjien Yhdistyksen sivuilta, www.sijoittajapalvelin.net

Aikataulu

Sijoituspalvelututkinnon valmennuskurssi APV 1 sisältää loka-marraskuussa pidettävät neljä kokopäiväistä lähiopetuspäivää viikoilla 40-46, päivät tarkentuvat myöhemmin. Opetus tapahtuu klo 9.00 - 17.00 välisenä aikana.

Kouluttajat ja ohjelma

PhD, Professori Panu Kalmi, Kansantaloustieteen laitos
KTT, OTT, Varatuomari, Professori Vesa Annola, Talousoikeuden laitos
KTL, OTK, LL.M, Lehtori Pekka Vainio, Talousoikeuden laitos
KTM Yliopisto-opettaja Emilia Vähämaa, Laskentatoimen ja rahoituksen laitos
KTM Projektitutkija Jukka Sihvonen, Laskentatoimen ja rahoituksen laitos

Kurssipaikka

Sijoituspalvelututkinnon valmennuskurssi APV 1 pidetään Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksella (Talonpojankatu 2b, Kokkola)

Hinta

APV 1 -kurssin hinta on 1600 €/hlö (alv. 0 €). Hinta sisältää kurssimateriaalin (ei kirjoja) ja luennot sekä lounaat ja kahvit tauoilla. Maksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset kurssisihteerille: Anu Rantamäki .
Ohjelmaan otetaan enintään 20 opiskelijaa.

Peruutusehdot

Mikäli osallistuja peruuttaa osallistumisensa myöhemmin kuin viikkoa ennen koulutuksen alkua, veloitamme 50% osallistumismaksusta.

Lisätietoja

Vaasan yliopisto Levón-instituutti, Mikael Hallbäck, 029 449 8200, mikael.hallback@uwasa.fi

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Anu Rantamäki.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.