Kauppatieteiden ajankohtaista nostot

Paikkariippumaton työ lisää organisaation houkuttelevuutta työnantajana Keski-Pohjanmaalla

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen ja Centria-ammattikorkeakoulun yhteistyössä toteuttama selvitys osoitti, että mahdollisuus tarjota etä- ja paikkariippumatonta työtä tulee määrittämään tulevaisuudessa yhä voimakkaammin organisaatioiden kyvyn houkutella parhaita osaajia. Selvityksen mukaan tässä kehityksessä erityisesti julkisorganisaatioilla on ilmeinen vaara tippua kyydistä.

Ekokampus-hankkeen päätösseminaari 15.9.2022
15.09.2022 klo 13.3016.00 Kokkolan yliopistokeskus Chydenius (Talonpojankatu 2B, Kokkola), Ulappa-sali,

Ekokampus-hanke on tulossa päätökseen. Ekokampus-esiselvityshankkeessa on kartoitettu sitä, miten Kokkolan Kampusalue tulevina vuosina vastaa ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin toimintaympäristössään.

Taloussosiaalityön täydennyskoulutus

Taloussosiaalityön täydennyskoulutus vahvistaa sosiaalialan ammattilaisten osaamista taloussosiaalityössä ja lisää aiheen tunnettavuutta alueella. Hae nyt maksuttomaan täydennyskoulutukseen! Koulutus on OK Työmarkkinoilla -hankkeen järjestämä ja osa kuntakokeilua.

Business expert – Liiketoimintaosaamisen etäkoulutus 8 op

Opiskele käytännönläheiset liiketoimintaosaamisen opinnot syksyllä 2022 ja alkuvuodesta 2023. Etänä järjestettävästä Business expert -koulutuksesta saat kattavasti tietotaitoja, jotka valmistavat sinua työelämään ja jatko-opintoihin. Koulutus sopii kaikille koulutustaustasta riippumatta, erityisesti jos olet nuori aikuinen ja työtön työnhakija.

Haluatko tohtoriksi? -infotilaisuus 9.2.2022
09.02.2022 klo 14.0015.30 Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Talonpojankatu 2B, Ulappa-sali,

Infotilaisuus kauppatieteiden ja hallintotieteiden jatko-opinnoista Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa

Chydenius-seminaarin tausta-aineisto julki

Tämänvuotinen Chydenius-seminaari järjestetään lauantaina 7.8. klo 13–15.30 hybriditapahtumana, teemalla ”Osallistavat kaupungit – avaimena osallistavaan kasvuun?”. Tilaisuus on kaksikielinen ja simultaanitulkattu.

Kokkolan Chydenius-seminaari 2021 | Chydenius-seminariet i Karleby 2021
07.08.2021 klo 13.0015.30 Kokkolasali Kokkolan kaupungintalo (Kauppatori 5) ja verkkoseminaari,

Chydenius-seminaari järjestetään elokuussa hybridimuotoisena. Tapahtuman aiheena on ”Osallistavat kaupungit – avaimena osallistavaan kasvuun?” ja se on myös Anders Chydenius -säätiön 20-vuotisjuhlaseminaari ja osa Suomen puheenjohtajuutta Pohjoismaiden ministerineuvostossa.

Pohjoismainen Chydenius-seminaari keskustelee osallistavasta kaupungista ja kasvusta

Vuonna 2021 Kokkolan Chydenius-seminaari järjestetään lauantaina 7. elokuuta (klo 13–15.30). Teemana on ”Osallistavat kaupungit – avaimena osallistavaan kasvuun?” Tänä vuonna seminaari on osa Anders Chydenius -säätiön 20-vuotisjuhlavuotta ja osa Suomen puheenjohtajuutta Pohjoismaiden ministerineuvostossa. Kaksikieliseen ja simultaanitulkattuun seminaariin voi osallistua myös etänä – niin Suomesta kuin Ruotsista.