Kauppatieteiden ajankohtaista nostot

Maisteriohjelman johtaja Heini Pensar esittäytyy

Vuoden alussa kauppatieteiden maisteriohjelman johtajana aloittanut Heini Pensar kertoo näkemyksiään maisteriohjelman tavoitteista sekä omasta roolistaan opiskelijoiden mentorina ja valmentajana.

Valmennus vihreän siirtymän muutospaineita kohtaaville yrityksille

Seuraava askel -muutosvalmennuksen tavoitteena on antaa konkreettisia työkaluja selvitä eteenpäin vihreän siirtymän rakennemuutoksessa. Valmennus on tarkoitettu erityisesti energiantuotannon murroksessa muutospaineita kohtaaville keskipohjalaisille mikro- ja pk-yrittäjille sekä alkutuotannossa työskenteleville.

Seuraava askel -muutosvalmennus yrityksille Keski-Pohjanmaalla

Muutosvalmennuksen kokonaisuus on tarkoitettu erityisesti vihreän siirtymän muutospaineita kohtaaville mikro- ja pk-yrittäjille sekä alkutuotannossa työskenteleville keskipohjalaisille. Valmennuksen tavoitteena on antaa konkreettisia työkaluja selvitä eteenpäin vihreän siirtymän rakennemuutoksessa.

Paikkariippumaton työ lisää organisaation houkuttelevuutta työnantajana Keski-Pohjanmaalla

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen ja Centria-ammattikorkeakoulun yhteistyössä toteuttama selvitys osoitti, että mahdollisuus tarjota etä- ja paikkariippumatonta työtä tulee määrittämään tulevaisuudessa yhä voimakkaammin organisaatioiden kyvyn houkutella parhaita osaajia. Selvityksen mukaan tässä kehityksessä erityisesti julkisorganisaatioilla on ilmeinen vaara tippua kyydistä.

Ekokampus-hankkeen päätösseminaari 15.9.2022
15.09.2022 klo 13.3016.00 Kokkolan yliopistokeskus Chydenius (Talonpojankatu 2B, Kokkola), Ulappa-sali,

Ekokampus-hanke on tulossa päätökseen. Ekokampus-esiselvityshankkeessa on kartoitettu sitä, miten Kokkolan Kampusalue tulevina vuosina vastaa ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin toimintaympäristössään.

Taloussosiaalityön täydennyskoulutus

Taloussosiaalityön täydennyskoulutus vahvistaa sosiaalialan ammattilaisten osaamista taloussosiaalityössä ja lisää aiheen tunnettavuutta alueella. Hae nyt maksuttomaan täydennyskoulutukseen! Koulutus on OK Työmarkkinoilla -hankkeen järjestämä ja osa kuntakokeilua.