Science Meets Business in Kokkola: Asiantuntijaorganisaation johtaminen paikkariippumattoman työn aikakaudella

  • Avainsanat etusivu ajankohtaista kauppatieteet ilmoittaudu ilmoittaudu nyt!
  • Aika 04.05.2022 klo 16.1517.30 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Talonpojankatu 2B, Kokkola, Ulappa-sali, tilaisuutta on myös mahdollista seurata verkon välityksellä.
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

kallio_sarja.pngTervetuloa yleisöluennolle!

Professori Tomi Kallio esittelee tosielämän esimerkein asiantuntijaorganisaation johtamiseen liittyviä ydinkysymyksiä. Kommentaattorina toimitusjohtaja Hannu Sarja.

 

Alustaja

Liiketoiminnan kehittämisen professori KTT, HTT Tomi J. Kallio (Vaasan yliopisto, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius).
Professori Kallio on tutkinut asiantuntijatyön johtamista ja asiantuntijaorganisaatioiden toimintaa pian 20 vuoden ajan niin kotimaassa kuin ulkomailla ja julkaissut aihepiistä lukuisia tieteellisiä julkaisuja. Professori Kallion tutkimuksen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat olleet muiden muassa asiantuntijoiden ura, asiantuntijoiden motivaatio ja sitoutuminen, suoritusmittaus asiantuntijatyössä sekä asiantuntijaorganisaatioiden koordinaatiomenetelmät. Tässä yleisöluennossa professori Kallio esittelee käytännönläheisesti ja tosielämän esimerkein asiantuntijaorganisaation johtamiseen liittyviä ydinkysymyksiä. Esitys peilailee erityisesti koronakriisin kiihdyttämän paikkariippumattoman työn roolia asiantuntijaorganisaatioiden kannalta.

Kommentaattori

Merius Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Hannu Sarja.

Kohderyhmä

Yritysten ja julkisorganisaatioiden edustajat sekä alueen oppilaitosten ja korkeakoulujen opetus- ja tutkimushenkilöstö. Tervetulleita mukaan ovat myös kaikki muut aihepiiristä kiinnostuneet.

Tilaisuuden tyyppi

Studia Generalia -yleisöluento (osa Science Meets Business in Kokkola -sarjaa)

Kieli

Suomi (kysymyksiä voi esittää myös englanniksi)

Toteutusmuoto

Hybriditoteutus, joskin fyysistä paikallaoloa suositellaan vahvasti. Paikalla olevilla osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tilaisuutta ei tallenneta. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä . Tilaisuus on osallistujille maksuton.