Muuttuvan maailman tuottaja -koulutuskokonaisuus maatalousyrittäjille

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksella alkaa Uudet tuulet - LEAN ja kiertotalous – koulutuskokonaisuus, jonka kohderyhmänä on maatalouden parissa toimivat yrittäjät.

- Koulutuskokonaisuudessa paneudutaan vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin ja muutostekijöihin. Sisältöä on rakennettu maatalousyrittäjiltä tulleiden toiveiden mukaan. Erityisesti leania on toivottu. Koulutuksessa lean-ajattelu viedään käytäntöön, sinne oman tilan työhön, kertoo koulutuspäällikkö Paula Kivinen.

Muuttuvan maailman ja leanin lisäksi koulutuskokonaisuus sisältää kiertotalous ja sen mahdollisuudet -teeman. Koulutus alkaa marraskuussa, on viiden lähipäivän mittainen ja laajuudeltaan 5 opintopistettä. Kohderyhmänä ovat maatalouden parissa toimivat yrittäjät.

Koulutus on osa AgriBisnes III -hanketta. AgriBisnes III on Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen, Vaasan yliopiston Levón-instituutin ja Keski‐Pohjanmaan aikuiskoulutuksen yhteistyössä toteuttama koulutus maatalousyrittäjille. Koulutusohjelmaa rahoittavat Pohjanmaan ELY‐keskus ja Manner‐Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014‐2020.

Lisätietoja


www.chydenius.fi/fi/kauppatieteet/hae-opiskelemaan/lean

Paula Kivinen

lean.jpg