Biovalley Finland -hankkeen tekijäjoukko uudistuu

Pitkän ajan biolaaksolainen ja Biovalley Finland -hanketta päätoimisesti johtanut Tiina Aittola on siirtynyt uusien haasteiden pariin. Jatkossa vastuu hankkeesta jakautuu entistä suuremmalle, mutta osa- ja määräaikaiselle joukolle.

Hanketta lähtee nyt vetämään osa-aikaisena projektipäällikkönä hankkeessa taloustieteen asiantuntijana aiemmin toiminut yliopistotutkija Jouni Kaipainen. Suunnittelija Anu Rantamäki hoitaa aiempaan tapaan hankkeen viestintää ja vastaa muun muassa Kokkola Material Weekin koordinoinnista. Uutena joukon osaamista vahvistaa digitalisaatiota edistävä tutkimuskoordinaattori Mikko Myllymäki. Toinen uusi vahvistus, Katja Ristiluoma, tarjoaa vahvan kytkennän luonnontieteisiin ja soveltavan kemian maailmaan.

Uusi kokoonpano auttaa tutkimusryhmää edistämään Keski-Pohjanmaan biotalouden kehitystä yhdistämällä digitaalisia teknologioita ja verkostoja alueella jo ennestään vahvaan kiertotalouden osaamiseen. Kokkolan ekosysteemisopimuksen toimien huomioon ottaminen ja siellä opitun siirtäminen maaseudun yritysten käyttöön helpottuu, kun samoja ihmisiä on mukana molemmissa hankkeissa.

Biovalley Finland -henkilökunnan löydät yliopistokeskuksen kolmannesta ja neljännestä kerroksesta. Tarkemmat yhteystietomme löydät täältä.

Ollaan yhteyksissä!

biovalley_logot.png