Verkkotentti

Verkkotentti Moodlessa alkaa klo 17:00 ja vastauksen tulee olla palautettuna klo 21:00.

Avoimessa yliopistossa voit tenttiä monia jaksoja myös verkon välityksellä. Verkkotentti tehdään omalla tietokoneella Moodle -verkko-opiskeluympäristössä avoimen yliopiston yleisenä tenttipäivänä, klo 17.00-21.00. Kaikki opintojaksoon kuuluva kirjallisuus, internet ja mahdollinen muu materiaali omine muistiinpanoineen ovat vapaasti käytettävissä verkkotentin aikana. Jos et voi tehdä verkkotenttiä kotikoneellasi, voit varata tilan verkkotentin suorittamista varten yliopistokeskuksesta opintosihteeri Ann-Christin Kurténilta 040 8054 420.

Verkkotenttiin ilmoittaudutaan Proma -opintotietojärjestelmässä viimeistään 9 päivää ennen tenttiä. Tenttikysymykset julkaistaan tenttitilaisuuden alkaessa klo 17.00 Moodlessa Verkkotentti-nimisellä kurssialueella tenttipäivien mukaisesti. Kurssialueen kurssiavain lähetetään sähköpostitse tenttiä edeltävällä viikolla. Vastaaminen päättyy klo 21.00. Laadi vastauksesi tekstinkäsittelyohjelmalla ja tallenna se omalle tietokoneellesi doc-, pdf- tai rtf- tiedostomuodossa. Saatuasi vastauksesi valmiiksi palauta se ko. tehtävän palautuskansioon.

HUOM! Tenttiin ilmoittauduttaessa merkitse kohtaan "Mahdolliset erityissopimukset", että suoritat tentin verkkotenttinä.