Erityispedagogiikan perusopinnot

Kohtaatko työssäsi tai vapaa-aikanasi erityistä tukea tarvitsevia ihmisiä - ja mietit, miten toimia tai suhtautua? Lähde mukaan erityispedagogiikan perusopintoihin!


Opintojen tavoitteena on tarjota valmiuksia erilaisuuden ymmärtämiseen sekä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kohtaamiseen varhaiskasvatuksesta aina aikuisuuteen saakka eli etsitään pedagogisia ratkaisuja kaikkien ihmisten oppimisen ja osallistumisen mahdollistamiseksi.

Kenelle?

  • Opinnot eivät edellytä aikaisempia opintoja ja sopivat siten kaikille, joilla on kiinnostusta oppia perustietoja erityispedagogiikasta. 
  • Lisä- ja täydennyskoulutuksena erityispedagogiikan perusopinnot tai sen osat sopivat esim.  kasvatus- ja opetustyössä toimiville sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle, jotka kohtaavat työssään erityistä tukea tarvitsevia ihmisiä.   

Voit opiskella koko perusopintokokonaisuuden etäopintoina, esim. oppimistehtävinä ja verkko-opintoina.

 

Lisätietoja löydät Opintopolusta (lv 2020-2021) tai opettaja Pekka Matilaiselta.

 

 

Kokkolan yliopistokeskuksen avoin yliopisto ja Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto ovat yhdistyneet. Oletko kiinnostunut aloittamaan opinnot avoimessa yliopistossa? Ilmoittaudu JYU avoimen yliopiston opinto-oppaassa.