Ajankohtaista

Syksyn opintojen suunnittelu: Tutustu tarjontaan opinto-oppaassa

Syksyn opetusohjelmatiedot 1.8.2021 alkaen päivitetään kesäkuun aikana JYU avoimen yliopiston opinto-oppaaseen. Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston ja Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston yhdistyminen tuo ulottuvillesi laajan opintotarjonnan. Palvelemme edelleen tuttuun tapaan yliopistokeskus Chydeniuksessa.

Avoimen väylä: Tutustu, suunnittele, opiskele - ja muista mahdollisuus maksuhyvitykseen

Avoimen väylä on yksi tie yliopiston tutkinto-opiskelijaksi. Jyväskylän yliopistossa on tarjolla noin 300 opiskelupaikkaa avoimen väylän kautta. Niitä on kaikissa JYU:n tiedekunnissa. Voit aloittaa opiskelun vaikka heti. Tutustu myös mahdollisuuteen saada maksuhyvitystä JYU:n väyläopinnoista, mikäli sinulla ei ole vielä korkeakoulututkintoa tai opiskelupaikkaa. Tästä jutusta löydät linkit ja päivämäärät, jotka auttavat väyläopintojen alkuun.

UKK: Mitä avointen yliopistojen yhdistyminen tarkoittaa käytännössä

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa on tarjolla nyt koko Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston tarjonta. Kokkolasta saat myös lähiopetusta ja ohjausta opinnoissasi ja niiden suunnittelussa. Tästä jutusta saat vastauksia kysymyksiin, joita avointen yliopistojen yhdistyminen on voinut herättää. Muistathan, että opintopalveluidemme henkilökunta on apunasi, kun sinulla on kysyttävää.