Kevään englannin kurssit nyt tavanomaista joustavammin!

Tulevana keväänä englannin kurssimme ovat suoritettavissa joustavammin kuin koskaan aikaisemmin. Nyt kannattaa siis tarttua tilaisuuteen! Kurssit toteutetaan etäopetuksena verkkokokousjärjestelmä Zoomissa.

Academic Reading on akateemisen tason englannin kielen tekstinymmärtämisen kurssi, joka soveltuu useimpiin kanditutkintoihin Jyväskylän yliopistossa: mm. erityispedagogiikan, kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen, varhaiskasvatuksen, luokanopettajien aikuiskoulutuksen, sosiaalityön, psykologian ja tietotekniikan koulutukseen tähtääville. Kurssi alkaa 22.1., ilmoittautuminen viimeistään 6.1. Ks. lisätiedot TÄSTÄ.

Communication Skills on akateemisen tason englannin suullisen kielitaidon kurssi, joka soveltuu moniin kanditutkintoihin Jyväskylän yliopistossa: mm. erityispedagogiikan, kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen, varhaiskasvatuksen, luokanopettajien aikuiskoulutuksen, sosiaalityön ja psykologian tutkintoihin, erikseen niin sovittaessa myös tietotekniikan tutkintoon. Kurssi on saanut erinomaista palautetta - rento meininki ja loistava opettaja! Kurssi alkaa 26.2. Ilmoittautuminen viimeistään 21.2. Ks. lisätiedot TÄSTÄ.