Kevään englannin kurssit nyt tavanomaista joustavammin!

Tulevana keväänä englannin kurssimme ovat suoritettavissa joustavammin kuin koskaan aikaisemmin. Nyt kannattaa siis tarttua tilaisuuteen! Academic Reading toteutetaan suurimmaksi osaksi etäopetuksena, ja myös Communication Skills -kurssin lähiopetuksesta ainakin kolmannes voidaan näillä näkymin toteuttaa etänä. Vastaavantyyppisesti ”hybridimallilla” toteutettu puheviestinnän kurssi sai erinomaista palautetta tyyliin: Toisaalta helpottaa, että osa opetuksesta on etänä, mutta lähiviikonloputkin on ihania - korona-aikana kun ei muita opiskelijoita juuri näe.

Myös ne opetuskerrat, jotka toteutetaan lähiopetuksena yliopistokeskuksessa, pystytään järjestämään turvallisesti koronatilanne huomioiden: molemmat ryhmät ovat pieniä, opetustila on iso, lähiopetus pystytään toteuttamaan väljästi turvavälit huomioiden, opetustiloissa on muutenkin väljää ja vähän väkeä, opiskelijoille ja opettajalle varataan maskit yliopistokeskuksen toimesta ja käsidesejä on saatavilla. 

Academic Reading on akateemisen tason englannin kielen tekstinymmärtämisen kurssi, joka soveltuu useimpiin kanditutkintoihin Jyväskylän yliopistossa: mm. erityispedagogiikan, kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen, varhaiskasvatuksen, luokanopettajien aikuiskoulutuksen, sosiaalityön, psykologian ja tietotekniikan koulutukseen tähtääville. Kurssi alkaa 22.1., ilmoittautuminen viimeistään 6.1. Ks. lisätiedot TÄSTÄ.

Communication Skills on akateemisen tason englannin suullisen kielitaidon kurssi, joka soveltuu moniin kanditutkintoihin Jyväskylän yliopistossa: mm. erityispedagogiikan, kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen, varhaiskasvatuksen, luokanopettajien aikuiskoulutuksen, sosiaalityön ja psykologian tutkintoihin, erikseen niin sovittaessa myös tietotekniikan tutkintoon. Kurssi on saanut erinomaista palautetta - rento meininki ja loistava opettaja! Kurssi alkaa 26.2. Ilmoittautuminen viimeistään 31.1. Ks. lisätiedot TÄSTÄ.