Avoin yliopisto - Ajankohtaista

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius Avoin yliopisto - Ajankohtaista
UKK: Mitä avointen yliopistojen yhdistyminen tarkoittaa käytännössä

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa on tarjolla nyt koko Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston tarjonta. Kokkolasta saat myös lähiopetusta ja ohjausta opinnoissasi ja niiden suunnittelussa. Tästä jutusta saat vastauksia kysymyksiin, joita avointen yliopistojen yhdistyminen on voinut herättää. Muistathan, että opintopalveluidemme henkilökunta on apunasi, kun sinulla on kysyttävää.

Avoimen väylä: Tutustu, suunnittele, opiskele - ja muista mahdollisuus maksuhyvitykseen

Avoimen väylä on yksi tie yliopiston tutkinto-opiskelijaksi. Jyväskylän yliopistossa on tarjolla noin 300 opiskelupaikkaa avoimen väylän kautta. Niitä on kaikissa JYU:n tiedekunnissa. Voit aloittaa opiskelun vaikka heti. Tutustu myös mahdollisuuteen saada maksuhyvitystä JYU:n väyläopinnoista, mikäli sinulla ei ole vielä korkeakoulututkintoa tai opiskelupaikkaa. Tästä jutusta löydät linkit ja päivämäärät, jotka auttavat väyläopintojen alkuun.

Hyvää kesää, toivoo avoimen yliopiston väki

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston toimistot hiljenevät kesälomien ajaksi 28.6.–30.7.2021. Kesän aikana on tarjolla paljon mielenkiintoisia opintoja, joita voit opiskella itsenäisesti.

Syksyn opintojen suunnittelu: Tutustu tarjontaan opinto-oppaassa

Syksyn opetusohjelmatiedot 1.8.2021 alkaen päivitetään kesäkuun aikana JYU avoimen yliopiston opinto-oppaaseen. Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston ja Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston yhdistyminen tuo ulottuvillesi laajan opintotarjonnan. Palvelemme edelleen tuttuun tapaan yliopistokeskus Chydeniuksessa.