Onnea Avoimen ahkerimmille!

Avoimen opiskelijoiden opinnot etenivät vuonna 2020 ennätyksellisesti! Vuoden 2020 suurimmat opintopistesaldot kirjattiin Laura Eskolalle ja Vili Ruuttulalle. Avoimen väki onnittelee lämpimästi todella hienoista suorituksista!

Kaikkein eniten opintoja, 71 op, kertyi Laura Eskolalle. Laura ehti vuoden aikana suorittaa erityispedagogiikan perusopinnot ja kasvatustieteen aineopinnot. Lisäksi Laura suoritti viestintä- ja kieliopintoja.

Vili Ruuttulan opinnot sisälsivät kasvatustieteen perusopinnot valmiiksi sekä erityispedagogiikan perusopinnot ja kasvatustieteen aineopintoja. Lisäksi Vili ehti opiskella myös nuorisotutkimuksen perusopintoja.

Suuren opintopistemäärän suorittaminen vaatii suunnitelmallisuutta ja hyvää motivaatiota. Opettajien ja opintoneuvojan apu sekä muut tukiverkostot ovat myös keskeisessä roolissa, kun samaan aikaan edistetään opintoja ja mahdollisesti hoidetaan työtä, perhettä ja harrastuksia. Joustavat opiskelumahdollisuudet auttavat kuitenkin rytmittämään opintoja muun elämän oheen.

Avoimen opinnot voi aloittaa milloin tahansa. Opintotarjonnasta löytyy paljon opintoja, joihin on mahdollista ilmoittautua ympäri vuoden.

Opiskelun iloa toivottaen,

Avoimen väki