Vuoden aikuisopiskelija on KT, kouluneuvos Taina Lehtonen

Paikalliset koulutusorganisaatiot palkitsivat jo perinteisesti Kokkolan Kaupan ja kulttuurin yö -tapahtumassa vuoden opiskelijan, vuoden kouluttajan ja vuoden työelämäyhteistyökumppanin. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius palkitsi vuoden opiskelijana kasvatustieteiden tohtoriksi keväällä valmistuneen kouluneuvos Taina Lehtosen.

Perustelut

KT, kouluneuvos Taina Lehtonen on ollut poikkeuksellisen sitoutunut jatkuvaan oppimiseen ja koulutuksen kehittämiseen kansallisella tasolla ja paikallisesti. Tänä vuonna tohtoriksi väitellyt Lehtonen on osoittanut syvää paloa kehittää itseään ja hankkia uutta osaamista. Taina Lehtosen kyky ennakkoluulottomasti ja pelottomasti soveltaa oppimaansa käytännön tilanteissa sekä hänen esimerkillinen asenteensa, kannustavat muitakin aikuisopiskelijoita tavoittelemaan korkeampia tavoitteita.

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius onnittelee!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kpedu, Centria-ammattikorkeakoulu, Kokkolan seudun opisto, yliopistokeskus Chydenius, Keski-Pohjanmaan Konservatorio, Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto sekä STEP-koulutus.