Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Yliopistokeskuksen tilat

tekijä: paivi_vuorio — Viimeisin muutos tiistai 18. tammikuuta 2011, 12.31

JulkisivuKokkolan yliopistokeskuksen toimitilat sijaitsee kampusalueella Torkinmäellä, osoite Talonpojankatu 2B. Kiinteistö on valmistunut kesällä 2007.

Tilat kerroksittain

Opiskeluun tarkoitetut tilat on sijoitettu kaikkiin kiinteistön neljään kerrokseen siten, että ne ovat kerrosten läpi ulottuvan pääaulan yhteydessä. Aulatiloissa on oleskeluun ja ryhmätyöskentelyyn sopivia pöytäryhmiä.

Ensimmäisessa kerroksessa ovat suurimmat opetustilat, Ulappa-sali ja Varvi. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös infopiste, kirjasto, kirjaston yhteydessä oleva neuvotteluhuone Lähde sekä avoimen yliopiston henkilökunnan työskentelytilat.

Toiseen kerrokseen on asettunut kasvatustieteiden yksikön henkilökunta. Kerroksen opetustilat ovat Klippan ja erityisesti musiikinopetukseen tarkoitettu Pauha. Toisesta kerroksesta pääsee yhdyskäytävää pitkin Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun tiloihin, missä on mm. ravintola.

Kolmannesta kerroksesta tavoittaa hallinnon ja tukipalvelujen sekä yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden yksikköjen henkilökunnan. Kerrokseen on sijoitettu kaksi atk-luokkaa (Kraaseli ja Krunni) ja mm. johtokunnan kokoushuoneena palveleva neuvotteluhuone Lamppi.

Ylimmästä neljännestä kerroksesta löytyvät informaatioteknologian, terveystieteiden ja soveltavan kemianyksiköiden henkilökunta sekä Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto. Karvo- ja Potti -luokkiin pääsee aulasta, seminaarihuoneeseen käytävän varrelta.

Jaa |