Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Tutkimusviestinnän opintoja verkossa

tekijä: Sari Lehto Viimeisin muutos keskiviikko 17. toukokuuta 2017, 14.25

Avoimen tarjonnasta löytyy Tutkimusviestinnän verkkokurssi, jonka voi nimensä mukaan suorittaa kokonaan verkossa.

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joiden kandidaatintutkielman/proseminaarin kirjoittaminen on käynnissä ja joilla on tutkielman asiasisällön ohjaus saatavilla muualta. Kurssin sisältö painottuu opiskelijan kandidaatintutkielman kirjoittamisessa tarvittavien taitojen monipuoliseen kehittämiseen. Kurssi suoritetaan Optimassa itsenäisesti, mutta opettajan ohjauksessa, ja opiskelija saa opettajalta runsaasti palautetta pitkin kurssia.

Kurssi uudistettiin syksyllä, ja se on saanut todella hyvää palautetta. Palautekyselyssä opiskelijat kuvasivat kurssin parasta antia näin:
- Opettajalta saatu kannustava palaute, sekä ylipäätään itseäni hyödyttävä työskentely (tutkimuskirjoittamisen tärkeitä osaamiskohteita ja toisaalta oman kandintyön edistäminen).
- Olin positiivisesti yllättynyt kurssista, sen sisällöstä ja saamastani palautteesta! Opettajan palaute tehdyistä tehtävistä tuli aina yllättävän nopealla aikataululla, ja palaute oli sekä kannustavaa että rakentavaa!
- Tämä kurssi tulisi tehdä jokaisen, joka haaveilee tutkielman kirjoittamisesta. Itseäni harmittaa, että en ole tehnyt sitä jo aikaisemmassa vaiheessa opintoja.
- Opettajan antama suora palaute ja kehittämisehdotukset kurssitehtävistä olivat todella hyödyllisiä ja opettavaisia.
- Tätä kurssia kannattaa suositella kaikille kokemattomille tutkielman kirjoittajille!

Ilmoittautua voi jatkuvasti 15.6.2017 saakka, kurssin hinta on 45€. Kurssikuvaus löytyy Opintopolusta: https://opintopolku.fi/app/#!/koulutus/1.2.246.562.17.29549562147

Tervetuloa!

Jaa |
Pikalinkit

Ilmoittautuminen opintoihin

Opintotarjonta

Optima

Proma -opintojärjestelmä

Löydä meidät facebookista!

Facebook

Opiskelijalle

Opiskelijaportaali