Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Sari Paajasesta Vuoden aikuiskouluttaja

tekijä: Sari Lehto Viimeisin muutos torstai 14. syyskuuta 2017, 13.12

Paikallisten aikuiskoulutusorganisaatioiden yhdessä valitsema Vuoden aikuiskouluttaja 2017 on avoimessa yliopistossa työskentelevä Sari Paajanen. Yliopistonopettaja Sari Paajanen on työskennellyt Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa 17 vuoden ajan. Sari opettaa avoimessa yliopistossa kasvatustiedettä sekä nuorisotutkimusta.

Sari Paajanen on saanut opiskelijoilta paljon kiitosta tavastaan kohdata aikuisopiskelijat myönteisesti ja kannustavasti. Sarin tapa tsempata opiskelijoita on tuottanut hyvää tulosta ja hänen antamansa palaute on koettu oppimista tukevaksi. Sari on ystävällinen ja taitava motivoimaan opiskelijoita ja perehtyy aina huolellisesti jokaisen opiskelijan tilanteeseen yksilökohtaisesti. Sari on kehittänyt opetustaan aktiivisesti ja onnistunut erinomaisesti varsinkin verkko-opetuksen suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Vuoden aikuiskouluttajan kiitokset:
"Lämmin ja nöyrä kiitos kaikille teille onnitteluistanne! Tämä huomionosoitus tuli minulle täysin yllätyksenä!
Haluan tässä kiittää ihanan luovaa työyhteisöäni ja työnantajaani, joka on tukenut opettajuudessa kasvamista antamalla tilaa toteuttaa ideoit
a.
Mutta te aikuisopiskelijat, joita olen kohdannut reilun 17 vuoden aikana, olette kaikkein tärkeintä! Teidän avullanne olen voinut kehittyä opettajuudessa ja ohjaajuudessa kohti tasavertaista ja kunnioittavaa ohjaussuhdetta. Aitoja kohtaamisia yleensä täällä verkossa: opettajan persoona voi välittyä myös täällä - ei ainoastaan live-opetuksessa! Aivan ihanan kannustavaa opiskelijapalautetta olen saanut teiltä opiskelijoilta ja sen avulla jaksan ja haluan tehdä tätä työtä, jota suorastaan rakastan <3 K I I T O S "
Jaa |
Pikalinkit

Ilmoittautuminen opintoihin

Opintotarjonta

Optima

Proma -opintojärjestelmä

Löydä meidät facebookista!

Facebook

Opiskelijalle

Opiskelijaportaali