Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Avoimen ahkerimmat vuonna 2017

tekijä: Sari Lehto Viimeisin muutos perjantai 22. joulukuuta 2017, 12.24

Avoimen yliopiston aktiivisimmat opiskelijat ovat edenneet loistavasti ja saaneet aikaan kymmeniä opintopisteitä. Kaikkein eniten opintoja kertyi Kristiina Lindströmille.

Kristiinan yli 60 opintopistettä koostuivat kasvatustieteen, erityispedagogiikan ja varhaiskasvatustieteen opinnoista. Ahkerimpien opiskelijoiden joukosta löytyi muitakin kasvatustieteilijöitä, joiden opintopistesaldo kohosi 40-60 opintopisteen tasolle.  Avoimen väki onnittelee lämpimästi todella hienoista suorituksista!

Suuren opintopistemäärän suorittaminen työn ohella vaatii suunnitelmallisuutta, hyvää motivaatiota ja erilaisia etäopiskelun muotoja. Opettajien ja opintoneuvojan apu sekä muut tukiverkostot ovat myös keskeisessä roolissa, kun samaan aikaan edistetään opintoja ja mahdollisesti hoidetaan työtä, perhettä ja harrastuksia. Elämäntilanteet toki vaihtelevat ja joskus tulee aikoja, jolloin opinnot etenevät hitaammin. Joustavat opiskelumahdollisuudet ja mahdollisuus suorittaa opintokokonaisuuksia jakso kerrallaan auttavat kuitenkin rytmittämään opintoja muun elämän oheen.

Avoimen opinnot voi aloittaa milloin tahansa. Parasta aikaa ilmoittautuminen on käynnissä uusiin Liikuntapsykologian opintoihin sekä Väkivaltatutkimuksen opintoihin. Lisäksi mm. kasvatustieteellisten aineiden ja sosiaalityön opintoihin on mahdollista ilmoittautua ympäri vuoden.

Jaa |
Pikalinkit

Ilmoittautuminen opintoihin

Opintotarjonta

Optima

Proma -opintojärjestelmä

Löydä meidät facebookista!

Facebook

Opiskelijalle

Opiskelijaportaali