Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kesäopinnot kutsuvat!

tekijä: Andreas Kurten Viimeisin muutos keskiviikko 17. toukokuuta 2017, 14.13

Avoimen yliopiston kesäopintotarjonta löytyy verkkosivuilta.
Avoimessa yliopistossa voi opiskella kesällä esimerkiksi kasvatustieteellisiä aineita, kuten aikuiskasvatustiedettä, erityispedagogiikkaa, varhaiskasvatustiedettä ja nuorisotutkimusta.

Yhteiskuntatieteellisistä aineista tarjolla on psykologiaa, sosiaalityötä sekä tieteenteorian opintojakso.  Tietotekniikasta kiinnostuneiden on mahdollista päivittää osaamistaan käytännönläheisellä Tietokone ja tietoverkot työvälineenä -kurssilla. Kesän tarjonta sisältää myös kielenhuoltoa ja tutkimusviestintää.

Yliopisto-opintoja kaikille, koulutustaustasta riippumatta

Opinnot ovat kaikille avoimia, ja niitä voi suorittaa työn ohessa sekä joustavasti etäopiskeluna. Opiskelija voi valita joko yksittäisiä jaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Pohjakoulutusvaatimuksia ei ole, ja kaikki ilmoittautuneet mahtuvat opintoihin mukaan.

Tavoitteena tutkinto – aloita avoimessa

Avoimessa yliopistossa voi aloittaa myös tutkintotavoitteisen opiskelun keväällä tai kesällä. Monen yliopistokeskuksessa maisteritutkintoa tekevän opiskelijan opintopolku on alkanut avoimessa yliopistossa. Avoin yliopisto tarjoaa tutkintotavoitteisille opiskelijoille perusopinnot, aineopinnot sekä sivuaineet. Myös tutkintoon tarvittavat viestintä- ja kieliopinnot sekä yleisopinnot voi suorittaa avoimessa yliopistossa. Vaikkapa välivuotta viettävän nuoren on mahdollista käyttää aikansa hyödyksi suorittaen opintoja jo ennen yliopistoon pyrkimistä.

Opiskele missä ja milloin tahansa

Miltei kaikkia oppiaineita voi opiskella itsenäisesti oman aikataulun mukaan – opiskelu on mahdollista missä ja milloin tahansa. Verkossa opiskelu on joustava ja aikuisille mielekäs tapa oppia uutta, syventää osaamista ja päivittää työelämässä tarvittavia taitoja. Opiskelu ei rajoitu perinteisiin lukuvuosiin, vaan opintoja voi työstää ympäri vuoden.

Moniin avoimen yliopiston opintoihin on jatkuva ilmoittautuminen. Koko opintotarjonta ja aikataulut löytyvät osoitteesta: https://www.chydenius.fi/avoin-yliopisto/opetustarjonta

Tervetuloa opiskelemaan!

Jaa |
Pikalinkit

Ilmoittautuminen opintoihin

Opintotarjonta

Optima

Proma -opintojärjestelmä

Löydä meidät facebookista!

Facebook

Opiskelijalle

Opiskelijaportaali