Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Ilmoittaudu tenttiin!

tekijä: Sari Paajanen Viimeisin muutos keskiviikko 26. maaliskuuta 2014, 13.21

Yleisinä tenttipäivinä pidettäviin tentteihin on ilmoittauduttava viimeistään 9 päivää ennen tenttiä, sunnuntaina klo 24:00 mennessä. Järjestelmä ei hyväksy klo 24:00 jälkeen tulleita ilmoittautumisia.

Tentteihin ilmoittaudutaan verkossa. Avoimen yliopiston verkkosivuilla tentteihin ja opintoihin ilmoittautumislomake on salatun yhteyden päässä. Vaikka ko. sivut eivät näyttäisikään selaimessa salattua yhteyttä, itse lomakkeiden käsittely on SSL -suojauksen päässä.

Verkkoilmoittautumisen jälkeen ohjelma kuittaa välittömästi ilmoittautumisen vastaanotetuksi (kuittaus tulee verkkosivulle, ei omaan sähköpostiisi). Tentti-ilmoittautumisia emme ota puhelimitse vastaan. Turhia ilmoittautumisia tulee välttää.

Tenttiminen muualla kuin Kokkolassa

Tenttiin ilmoittautumisen peruminen

Tenttiin ilmoittautumisen voi perua vielä tenttitilaisuutta edeltävänä toimiston aukiolopäivänä verkossa.

Tenttitilaisuudessa toimiminen

Saavu tenttitilaisuuteen ajoissa. Sinun on varauduttava todistamaan henkilöllisyytesi. Jätä laukkusi tenttisalin ulkopuolelle tai seinustoille. Istumapaikalle otetaan mukaan yleensä vain kirjoitusvälineet. Tenttikuoret jaetaan nimen perusteella. Tenttiin vastaamisen saat aloittaa valvojan annettua luvan siihen. Tentistä saat poistua aikaisintaan klo 17.30 ja siihen mennessä tenttisaliin saapuneilla on oikeus osallistua tenttiin.

Jaa |
Pikalinkit

Ilmoittautuminen opintoihin

Opintotarjonta

Optima

Proma -opintojärjestelmä

Löydä meidät facebookista!

Facebook

Opiskelijalle

Opiskelijaportaali