Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Avoimen lukuvuosi 2016-2017

tekijä: Sari Lehto Viimeisin muutos perjantai 18. marraskuuta 2016, 12.36

Avoimen yliopiston lukuvuoden 16-17 ilmoittautuminen on avoinna yliopistokeskuksen verkkosivuilla. Opinnot ovat kaikille avoimia pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta ja sisällöt sopivat hyvin moniin eri käyttötarkoituksiin: työelämän osaamisen tueksi, harrastukseksi tai uuden ammatin hankkimiseen. Moni yliopistotutkintoa tavoitteleva aloittaa opintonsa avoimesta yliopistosta, koska avoimen yliopiston kautta rakentuu monia kiinnostavia opintopolkuja.

Kaikki opinnot on suunniteltu aikuisopiskelijoiden lähtökohdista joustaviksi siten, että opiskelu on mahdollista esimerkiksi työssäkäynnin tai päätoimisen päiväopiskelun ohella.

Monet avoimen yliopiston aineista toimivat non-stop-periaatteella, eli opiskelija voi ilmoittautua milloin tahansa ja edetä opinnoissaan oman aikataulunsa mukaan. Useimmat opinnoista on mahdollista suorittaa etäopiskellen esimerkiksi verkon välityksellä omalta kotikoneeltaan.

Opintotarjonnasta löytyy monipuolisesti eri alojen opintoja: humanistisia aineita, laaja valikoima kasvatustieteellisiä aineita, informaatioteknologiaa, matemaattis-luonnontieteellisiä aineita ja yhteiskuntatieteellisiä aineita. Lisäksi tarjonnassa on yleisopintoja sekä kieli- ja viestintäopintoja.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

 

 

Jaa |
Pikalinkit

Ilmoittautuminen opintoihin

Opintotarjonta

Optima

Proma -opintojärjestelmä

Löydä meidät facebookista!

Facebook

Opiskelijalle

Opiskelijaportaali