Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Opintosuoritukset ja todistuspyynnöt

tekijä: kati_komulainen — Viimeisin muutos perjantai 23. syyskuuta 2016, 14.51

Todistusten ja opintosuoritusotteiden saaminen edellyttää opintomaksujen maksamista.

Opiskelijoiden opintosuoritukset kirjataan avoimen yliopiston opintosuoritusrekisteriin. Aineopintojen opintosuoritukset viedään rekisteriin vasta sitten, kun opiskelija on toimittanut ko. aineen perusopinnoista tai niitä vastaavista opinnoista todistuksen kurssisihteerille.

Jyväskylän yliopiston tutkinto-opiskelijoiden avoimessa yliopistossa suorittamat opinnot eivät kirjaudu automaattisesti Jyväskylän yliopiston rekisteriin.

Arvosanatodistus

Kun kaikki opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot on suoritettu, pyydetään lopullinen arvosanatodistus todistuspyyntölomakkeella. Todistuksen toimitusaika on pääsääntöisesti noin 2-4 viikkoa (loma-ajat voivat hidastaa prosessia). Todistus postitetaan kotiosoitteeseen.

Opiskelija voi tarvittaessa käännättää todistuksensa esim. Jyväskylän yliopiston kielikeskuksen kielipalveluissa tai muulla virallisella kielenkääntäjällä.

Jyväskylän yliopiston tutkinto-opiskelijoille, joiden opintosuoritukset rekisteröidään Jyväskylän yliopiston opintosuoritusrekisteriin, annetaan erillinen todistus vain pyydettäessä.

Opintosuoritusote

Opiskelijan on mahdollista tilata opintosuoritusote missä vaiheessa opintoja tahansa, jossa näkyvät siihen mennessä suoritetut opinnot.

Yleisopintojaksoista ja muista erillisistä kursseista toimitetaan vain opintosuoritusote, ei erillistä todistusta. Opintosuoritusote on virallinen todistus opinnoista ja sen voi tilata opintosuoritusotteen tilauslomakkeella.

Todistus opinto-oikeudesta

Tarvittaessa opiskelija voi pyytää todistusta opinto-oikeudestaan.

Jaa |
Pikalinkit

Ilmoittautuminen opintoihin

Opintotarjonta

Optima

Proma -opintojärjestelmä

Löydä meidät facebookista!

Facebook

Opiskelijalle

Opiskelijaportaali