Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Varhaiskasvatustieteen aineopinnot

tekijä: Julia Varila Viimeisin muutos perjantai 01. joulukuuta 2017, 10.10


Oletko kiinnostunut lapsuudesta ja lapsen kehityksestä? Haluatko laajentaa ja syventää osaamistasi pienen lapsen kasvusta, kasvatuksesta ja kehityksestä? Tavoitteletko lastentarhanopettajan- tai kasvatustieteen tutkintoa?

Varhaiskasvatustieteen aineopinnoissa laajennetaan ja syvennetään kasvatustieteen perusopintojen tietoja ja taitoja kohdistuen varhaiskasvatukseen. Opinnot kohdentuvat varhaiskasvatusikäisten kehitykseen, oppimiseen, lapsuuden sosiologiaan sekä varhaispedagogiikan yhteiskunnallisiin yhteyksiin. Opinnoissa perehdytään myös työyhteisön vuorovaikutustaitoihin, pedagogiseen asiantuntijuuteen ja pedagogiseen johtamiseen.


Kenelle?

Varhaiskasvatustieteen aineopinnot sopivat varhaiskasvatus, opetus- ja muulla kasvatusalalla työskenteleville. Ne sopivat hyvin kasvatustieteellisiä yliopisto-opintoja suunnitteleville, myös erilaisissa koulutustehtävissä toimiville, lasten ja perheiden kanssa työskenteleville. 

Opinnot ovat Jyväskylän yliopiston lastentarhanopettajakoulutuksen sisältöjen mukaisia opintoja. Opinnot ovat mainio väylä kohti lastentarhanopettajantutkintoa. Opiskelu onnistuu pääosin etä- ja verkko-opintoina oman aikataulun mukaisesti.Edeltävät opinnot:
Varhaiskasvatustieteen perusopinnot (25 op/15 ov) tai Kasvatustieteen ja aikuiskasvatuksen perusopinnot (25 op/15 ov) tai Kasvatustieteen perusopinnot (25 op/15 ov) tai kasvatustieteen pedagogiset perusopinnot (25 op/15 ov)  hyvin tiedoin / hyväksytysti suoritettuna.

Ilmoittaudu mukaan varhaiskasvatustieteen aineopintoihin, tervetuloa!

Lisätietoja löydät Opintopolusta.

Jaa |
Pikalinkit

Ilmoittautuminen opintoihin

Opintotarjonta

Optima

Proma -opintojärjestelmä

Löydä meidät facebookista!

Facebook

Opiskelijalle

Opiskelijaportaali