Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kasvatustieteen perusopinnot 25 op (aikataulutettu)

tekijä: Tuomas Palosaari Viimeisin muutos perjantai 07. elokuuta 2015, 09.36

Kasvatustieteen perusopinnot 25 op (aikataulutettu)

 

Kasvatustieteen perusopintokokonaisuutta on mahdollista opiskella nyt myös ryhmän kanssa yhteisessä aikataulussa edeten. Aikataulutettu perusopintokokonaisuus tarjoaa osallistujille ryhmän tukea ja yhteisöllistä yhdessä opiskelua.

Kasvatustieteen perusopinnot soveltuvat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lasten, nuorten ja aikuisten oppimisesta, ohjaamisesta ja kasvatuksesta. Opinnot sopivat esimerkiksi

kasvatus-, sosiaali-, terveys-, opetus-, koulutus- ja ohjaustyön parissa työskenteleville sekä näille aloille suuntautuville. Opinnot voi liittää osaksi yliopistotutkintoa ja ne ovat ensimmäinen askel esimerkiksi opettajaksi pätevöitymisessä.

Ilmoittautuminen päättyy 23.8.2015. Mukaan otetaan max 20 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän mukana edetessä perusopinnot suoritetaan lukuvuoden aikana ja kokonaisuus valmistuu 31.5.2016 mennessä.

Suoritustapoina ovat oppimistehtävävastauksien kirjoittaminen, verkkokurssit, ryhmäkeskustelut, verkkotentti ja verkkolukupiiri. Suoritustavoissa voi tehdä myös yksilöllisiä valintoja. Opiskelijat saavat henkilökohtaista ohjausta ja palautetta koko opintojen ajan. Lisäksi opiskelua tukevat yhteinen aikataulu, muu opiskelijaryhmä sekä yhdessä opiskelu ja oppiminen Optima ja Adobe Connect –verkkoympäristöjä hyödyntäen. Opinnot voi tehdä täysin etä- ja verkko-opiskeluna. Aikataulutetun opintokokonaisuuden lisäksi tarjolla on edelleen myös ”perinteiset” perusopinnot, joissa opiskelija voi edetä joustavasti oman aikataulunsa mukaan.

 

Lisätietoja: yliopistonopettaja Sari Paajanen, puh. 040 805 4425, sari.paajanen@chydenius.fi

Jaa |
Pikalinkit

Ilmoittautuminen opintoihin

Opintotarjonta

Optima

Proma -opintojärjestelmä

Löydä meidät facebookista!

Facebook

Opiskelijalle

Opiskelijaportaali