Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Historian perusopinnot 25 op

tekijä: Tuomas Palosaari Viimeisin muutos perjantai 07. elokuuta 2015, 09.32

Historian perusopinnot 25 op

Avoimessa yliopistossa käynnistyy syyskuussa uutena oppiaineena historian perusopintokokonaisuus. Opintojen laajuus on 25 opintopistettä ja hinta 250 €.

Historia auttaa ymmärtämään, mistä me tulemme ja toisaalta myös, mihin olemme menossa. Historian oppiaineessa keskeistä on yhteiskunnallisten muutosten analysointi ja ymmärtäminen. Historian opiskelu antaa välineitä tulkita ajassa tapahtuneita kulttuurisia, poliittisia, institutionaalisia, mentaalisia, aatteellisia ja taloudellisia muutoksia sekä pohtia niiden merkityksiä niin yksilöille, yhteisöille kuin yhteiskunnillekin. Opintojen tavoitteena on ymmärtää, miksi ja miten yhteisöt ja yhteiskunta ovat muodostuneet historiallisten, usein pitkäkestoisten ajallisten prosessien kautta. Näin historia auttaa ymmärtämään sitä, miten mennyt vaikuttaa nykyisyydessä ja kuinka nykyisillä valinnoillamme voi olla pitkäkestoisia seurauksia.

Perusopinnot voi suorittaa joustavasti etäopiskellen. Opintoihin sisältyy kirjallisuuden lukemista, tenttejä ja oppimistehtäviä sekä eri asiantuntijoiden pitämiä johdantoluentoja, jotka voi katsoa verkkotallenteina. Opintokokonaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään 6.9.2015.

Lisätietoja: erikoissuunnittelija Teija Rosenqvist, puh. 0400 179 601, teija.rosenqvist@chydenius.fi

Jaa |
Pikalinkit

Ilmoittautuminen opintoihin

Opintotarjonta

Optima

Proma -opintojärjestelmä

Löydä meidät facebookista!

Facebook

Opiskelijalle

Opiskelijaportaali