Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Syyslukukausi käynnistyi

tekijä: Kati Komulainen Viimeisin muutos keskiviikko 29. elokuuta 2012, 09.28

Avoimen yliopiston syyslukukausi on käynnistynyt vilkkaana

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston lukuvuoden 2012-2013 opintotarjonta on julkaistu ja opintoihin ilmoittautuminen on käynnistynyt vilkkaasti. Opintoja on tuttuun tapaan tarjolla laajasti eri aloilta, musiikkiterapiasta informaatioteknologiaan. Avoimen yliopiston opinnot ovat kaikille avoimia pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta ja avoimeen yliopistoon hakeutuukin opiskelijoita laidasta laitaan: sekä tutkintoa tavoittelevia, osaamistaan päivittäviä että harrastuksekseen opiskelevia.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimessa yliopistossa on mahdollista opiskella monipuolisesti esimerkiksi erilaisia kasvatustieteellisiä oppiaineita. Opintotarjonnasta löytyy niin erityispedagogiikkaa kuin aikuiskasvatustakin ja lisäksi tarjolla on ainutlaatuinen perusopintokokonaisuus nimeltä nuorisotutkimus, jota ei voi opiskella missään muualla kuin Kokkolan yliopistokeskuksessa.

Monet Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen oppiaineista toimivat non-stop-periaatteella, eli mukaan voi ilmoittautua milloin tahansa ja opinnot on mahdollista aloittaa juuri silloin kun opiskelijalle parhaiten sopii. Lisäksi monet opinnot on suunniteltu aikuisopiskelijoiden tarpeita ajatellen joustaviksi ja monimuotoisiksi: verkko-opiskelu on yhä useamman opiskelijan tapa opiskella avoimen yliopiston opintoja.

Jaa |
Pikalinkit

Ilmoittautuminen opintoihin

Opintotarjonta

Optima

Proma -opintojärjestelmä

Löydä meidät facebookista!

Facebook

Opiskelijalle

Opiskelijaportaali