Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Virpi ja Petri Paavola vuoden aikuisopiskelijoita ja Sari Paajanen vuoden aikuiskouluttaja

tekijä: Elina Vaara-Sjöblom Viimeisin muutos tiistai 03. lokakuuta 2017, 11.34

Paikalliset aikuiskoulutusorganisaatiot palkitsivat Kokkolan Kaupan ja Kulttuurin Yö -tapahtumassa vuoden aikuisopiskelijat, vuoden aikuiskouluttajan sekä vuoden koulutusmyönteisen organisaation.

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius palkitsi vuoden aikuisopiskelijana Virpi ja Petri Paavolan Kaustiselta

TOMI HIRVINENElinikäinen oppiminen on Virpi ja Petri Paavolalle elämäntapa – oman yrityksen pitkäjänteinen kehittäminen kuuluu työhön ja vapaa-aikaan. Yhteisöllinen oppiminen on Virpille ja Petrille tärkeää ja he tuovat koulutuksissa myös oman osaamisensa ja kokemuksensa muille jaettavaksi. He osallistuvat erilaisiin ja eri mittaisiin koulutuksiin erikseen ja yhdessä, ja toimivat myös toistensa sparraajina.

 

 

 

Sari Paajanen

 

Vuoden aikuiskouluttajana aikuiskoulutusorganisaatiot palkitsivat Sari Paajasen, Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksesta.

Sari Paajanen on saanut opiskelijoilta paljon kiitosta tavastaan kohdata aikuisopiskelijat myönteisesti ja kannustavasti. Sarin tapa tsempata opiskelijoita on tuottanut hyvää tulosta ja hänen antamansa palaute on koettu oppimista tukevaksi. Sari on ystävällinen ja taitava motivoimaan opiskelijoita ja perehtyy aina huolellisesti jokaisen opiskelijan tilanteeseen yksilökohtaisesti. Sari on kehittänyt opetustaan aktiivisesti ja onnistunut erinomaisesti varsinkin verkko-opetuksen suunnittelussa ja kehittämisessä.

Muut vuoden aikuisopiskelijoina palkitut olivat Pasi Neuvonen (Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä), Ville Lager (Centria-ammattikorkeakoulu), Maija Maunula (Kokkolan seudun opisto), Marko Kupila (Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto).

Vuoden koulutusmyönteisimpänä organisaationa palkittiin Keski-Pohjanmaan Kirjapaino 

Jaa |