Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

MBA-ohjelmaan mukaan monessa vaiheessa

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos perjantai 16. elokuuta 2013, 10.41

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen ja Vaasan yliopiston Levón-instituutin MBA KOKKOLA -ohjelmaan otetaan vielä mukaan opiskelijoita. Ohjelmassa osallistujat kehittävät omaa johtamis- ja esimiestyötään tavoitteellisesti. Tulevaisuuden johtajan tulee huolehtia osaamisensa ja kehittymisensä ylläpidosta, sillä häneltä kaivataan kykyä miettiä uusiksi totuttuja toiminta- ja ajattelutapoja.

MBA-ohjelmaan pääsee mukaan monessa eri vaiheessa. Yrityksen markkinoinnin moduuliin ilmoittautuminen on nyt ajankohtainen. Vuoden vaihteen jälkeen alkaa Strategisen johtamisen moduuli ja vuoden päästä syksyllä Yrityksen talousohjauksen moduuli.  MBA-ohjelmaan kuuluu myös yrityksen kehittämistä edistävä tutkielmatyö, joka alkaa heti syyskuussa.

MBA-kokonaisuuteen kuuluvaa Johtajana kehittymisen opinto-osiota voi suorittaa samanaikaisesti tai myöhemmin sovittavasti. Kaikki ohjelman osakokonaisuudet on mahdollista opiskella myös erillisinä opintoina, ilman MBA -diplomi tavoitetta.

MBA -KOKKOLA on työelämälähtöinen 100 opintopisteen laajuinen yliopistollinen johdon koulutusohjelma, joka on tarkoitettu yritysten ja organisaatioiden esimies-, johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville. Sen suorittaminen tutkielmatöineen kestää työn ohessa suoritettuna noin kolme vuotta. Vaasan yliopisto myöntää koko ohjelman hyväksytysti suorittaneille työelämässä arvostetun MBA -diplomin.

Yliopistokeskuksen Kauppatieteiden yksikön aiemmin toteuttamissa MBA-ohjelmissa on suoritettu yli 50 MBA -diplomia.

Lisää tietoja yliopistokeskuksen kauppatieteen yksikön koulutuksista, valmennuksista ja kehittämispalveluista .

Jaa |