Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Koulutusta ja kurttua 21.8. iltatorilla

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos tiistai 13. elokuuta 2013, 09.42

Jos opiskelu kiehtoo kesälomien jälkeen, kannattaa suunnata Kokkolan iltatorille keskiviikkona 21. elokuuta. Silloin aikuiskoulutuksen erilaiset vaihtoehdot lukio-opinnoista aina yliopistoon saakka ovat esillä yhteisessä teltassa lavan liepeillä.

Torilla koulutustarjontaansa esittelevät Kokkolan aikuislukio, Kokkolan seudun opisto, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Keski-Pohjanmaan aikuisopisto, Centria ammattikorkeakoulu, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius ja Kaustisen evankelinen opisto. Mukana on myös aikuiskoulutuksen tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelu Opastin.

Toriyleisön omat koulutustoiveet menevät myös perille. Teltassa voi käydä täyttämässä lipukkeen ja kertoa millaiseen koulutukseen haluaisi osallistua. Samalla osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa lahjakortteja ja tavarapalkintoja.

Kurttua ja muitakin soittimia kuullaan torilavalla, jossa musisoi ammattikorkeakoulun musiikin opiskelija Satu Lankinen.

Loppuillasta palkitaan koulutusorganisaatioiden valitsemat vuoden aikuisopiskelijat, vuoden aikuiskouluttaja ja koulutusmyönteinen yritys.

Jaa |