Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniukselle uusi johtokunta

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos torstai 05. joulukuuta 2013, 11.01

Jyväskylän yliopiston rehtori Matti Manninen on asettanut Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen johtokunnan toimikaudelle 1.1.2014-31.12.2017.

Johtokunnan puheenjohtajana jatkaa Jyväskylän yliopiston vararehtori Helena Rasku-Puttonen. Muut Jyväskylän yliopiston edustajat ovat professori Tapani Ristaniemi  ja professori Mikko Mäntysaari. Oulun yliopistoa edustaa professori Jouni Pursiainen ja Vaasan yliopistoa johtaja Jukka Peltoniemi.

Alueen edustajiksi johtokuntaan on nimetty kaupunginjohtaja Antti Isotalus, kaupunginhallituksen jäsen Hannele Winter, kaupunginjohtaja Terttu Korte, koulutoimenjohtaja Juha Paasimäki ja kunnanjohtaja Liisa Veiskola.

Yliopistokeskuksen henkilökuntaa johtokunnassa edustavat projektitutkija Niina Rantamäki ja erikoissuunnittelija Teija Rosenqvist ja opiskelijoita tietotekniikan opiskelija Heikki Kaakinen.

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius toimii Jyväskylän, Oulun ja Vaasan yliopistojen toiminnallisesti yhteisenä yliopistokeskuksena. Hallinnollisesti se on Jyväskylän yliopiston erillislaitos.

Jaa |