Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kesäsuunnitelmia – avoimessa yliopistossa

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos perjantai 22. maaliskuuta 2013, 10.39

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston tulevan kesän opetustarjonta on julkaistu.

Miltei kaikki kesäopinnot ovat itsenäistä opiskelua, joka ei ole aikaan tai paikkaan sidottua – opiskelu on mahdollista missä ja milloin tahansa.

Avoimessa yliopistossa voi opiskella kesällä useiden eri tiedekuntien opintoja. Valikoimassa on monipuolisesti erilaisia kasvatustieteellisiä aineita, kuten aikuiskasvatustiedettä, erityispedagogiikkaa, varhaiskasvatustiedettä ja nuorisotutkimusta. Yhteiskuntatieteellisistä aineista tarjolla on psykologiaa, sosiaalitiedettä, tieteellisen toiminnan perusteita sekä mielenkiintoinen hyvä elämä ja etiikka -opintojakso.  Kesän tarjonta sisältää myös Suomen taidemusiikkia, viestintää (esiintymistaitoa ja kirjoittamisen kursseja) sekä lisäksi tieteellistä ajattelua kehittäviä opintoja.

Opinnot ovat kaikille avoimia, ja niitä voi suorittaa työn ohessa sekä joustavasti etäopiskeluna. Avoimessa yliopistossa voi aloittaa myös tutkintotavoitteisen opiskelun keväällä tai kesällä. Välivuotta viettävän on mahdollista käyttää aikansa hyödyksi suorittaen opintoja jo ennen yliopistoon pyrkimistä. Kesäaikaan perus- ja aineopintokokonaisuuksia on tarjolla kasvatustieteissä ja yhteiskuntatieteissä.

Kesäopintoihin ilmoittautuminen päättyy aineesta riippuen touko–kesäkuussa. Moniin avoimen yliopiston opintoihin on jatkuva ilmoittautuminen eli opiskelun voi aloittaa aivan milloin tahansa.

Jaa |