Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Idealeipomo – tehdään yhdessä hyvästä ideasta valmis tuote!

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos maanantai 24. kesäkuuta 2013, 10.41

Onko sinulla loistava idea? Mietitkö, miten jalostaa siitä toimiva tuote, palvelu tai liiketoimintamalli? Tarvitsetko apua päästäksesi eteenpäin? Siinä tapauksessa Idealeipomo voi auttaa – kerro ideasi meille luottamuksellisesti.

Idealeipomo on Kokkolanseudun Kehitys Oy:n (KOSEK) hanke, joka tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden kehittää ideastaan liiketoimintaa, uusia tuotteita tai palveluita.

Näin Idealeipomo toimii:

  • Ensin toteutamme kaikille avoimen ideahaun ja kuka tahansa saa tarjota ideaansa jalostettavaksi. Idean tarjoaminen on luottamuksellista ja idean keksijä omistaa kaikki oikeudet ideaan. Ideoita voi lähettää meille elokuun 15 päivään asti.
  • Avoimen ideahaun jälkeen kahdeksan (8) parasta ideaa valikoituu Idealeipomo-leirille. Idealeipomo-leiri kestää 48 tuntia ja se järjestetään Villa Elbassa, Kokkolassa 9 – 11. syyskuuta. Leirillä on mukana eri alojen asiantuntijoita tukemassa ideoiden jalostamista. Innovointiin osallistuvat tuotantotekniikan, rahoitusalan, sopimus- ja immateriaalioikeuden, liiketoimintaosaamisen ja teollisen muotoilun ammattilaiset.
  • Idealeipomo-leirin jälkeen kytkemme tiiviisti mukaan alueelliset toimijat, pääomasijoittajat ja valtakunnalliset toimijat kuten TEKES, SITRA ja Keksintösäätiö. Lisäksi leirin parhaimmille ideoille on luvassa tuote- sekä asiantuntijapalkintoja.
  • Kaikille idean lähettäneille tarjoamme mahdollisuuden jatkaa kehittämistyötä alueellisten kehittämispalveluiden ja asiantuntijoiden tukemana.

Kerro ideasi ja saat tukea!

Idealeipomon tavoitteena on yksittäisen innovointileirin lisäksi luoda keskipohjalainen toimintamalli innovaatioiden edistämiseen. KOSEK haluaa toimia aktiivisesti alueemme innovoinnin kehittämisessä, sillä vain pieni osa innovaatioista syntyy yliopistoissa ja korkeakouluissa. Me tiedämme, että varsinaiset ideanikkarit löytyvätkin alueemme pk-yrityksistä, kotien autotalleista tai oppilaitosten luokkahuoneista. Tehdään yhdessä hyvästä ideasta valmis tuote!

Lähetä ideasi alla olevasta linkistä:

https://digiumenterprise.com/answer/?sid=1017172&chk=AJG6DUAZ

Lisätietoja:

www.kosek.fi/idealeipomo

www.facebook.com/idealeipomo

www.twitter.com/idealeipomo

 

Jaa |