Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Ansioituneille aikuisopiskelijoille palkintoja

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos keskiviikko 21. elokuuta 2013, 12.14

Keskipohjalaiset koulutusorganisaatiot jakoivat perinteiset vuoden aikuisopiskelijan palkinnot iltatorilla Koulutusta ja kurttua –tapahtumassa.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä palkitsi ansioituneena aikuisopiskelijana Mari Ojan, joka on suorittanut karjatalouden perustutkinnon Keski-Pohjanmaan maaseutuopistossa vaihtaen samalla alaa. Mari Oja jatkaa edelleen opintojaan ammattikorkeakoulussa.

Centria ammattikorkeakoulun palkitsema opiskelija on Pekka Anttila, joka opiskelee tradenomiksi aikuisryhmässä, Häntä kehutaan tavoitteelliseksi opiskelijaksi, joka osaa säädellä ajankäyttönsä ja yhdistää työn, perheen ja opiskelun.

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius muisti tunnuspalkinnolla Rauno Perttulaa. Hän on aloittanut opintonsa avoimessa korkeakoulussa jo 1980-luvulla, suorittanut yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon ja viimeistelee nyt väitöskirjaa yliopistokeskuksen tohtorikoulutusryhmässä.

Tänä vuonna palkittiin ensimmäisen kerran myös vuoden aikuiskouluttaja. Tämän tunnustuksen sai lehtori Hanna Renlund Kokkolan sosiaali- ja terveysalan opistosta. Perusteluissa todetaan, että hän tuo  esiin omassa työskentelyssään lehtorina sosiaali- ja terveysalan  työn vaativuuden ja  vastuullisuuden. Hän  pitää tärkeänä, että koulutuksesta valmistuu osaavia ja ammattitaitoisia ammattilaisia työelämään.

Koulutusmyönteisen yrityksen palkinnon sai tänä vuonna Vakkurin Kukka. Yritys on kouluttanut henkilökuntaansa laaja-alaisesti ja osallistunut myös itse osaamisen jakamiseen tarjoamalla oppisopimuspaikan. Yrityksen palvelutarjonta on kehittynyt ja on pienelle yritykselle poikkeuksellisen monipuolista.

Koulutusta ja kurttua –tapahtuman järjestivät Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Centria ammattikorkeakoulu, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Kokkolan seudun opisto, Kokkolan aikuislukio, Kaustisen evankelinen opisto ja tieto,- neuvonta- ja ohjauspalvelu Opastin.

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: