Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

MBA Kokkola alkaa nyt

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos keskiviikko 05. syyskuuta 2012, 08.49

Kokkolan Yliopistokeskus Chydenius ja Vaasan yliopiston Levón-instituutti toteuttavat yhteistyössä jo neljättä yritysten arvostamaa MBA -koulutusohjelmaa.  Tulevalla viikolla uusi ohjelma starttaa Johtajana kehittymisen kokonaisuudella, joka kestää vuoden loppuun. Ohjelma sisältää Vaasan yliopistossa kehitetyn Osaamisen johtamisen arvioinnin, eli jokainen saa palautetta omasta johtamistavastaan.

Vuoden vaihteen jälkeen alkava Henkilöstöjohtamisen opintokokonaisuus muodostaa yhdessä Johtajana kehittymisen kokonaisuuden kanssa MBA -opintojen ensimmäisen vaiheen.

Opintojen kakkosvaihe muodostuu kolmesta moduulista. Moduulivaiheen suunniteltu aloitusajankohta on syksyllä 2013. Kaikki ohjelman osakokonaisuudet on mahdollista opiskella myös erillisinä opintoina, ilman MBA -diplomi tavoitetta.

Ohjelmaan otetaan vielä mukaan muutamia opiskelijoita, joilla on tähtäimessä oman johtamis- ja esimiestyön kehittäminen.

MBA -KOKKOLA on työelämälähtöinen 100 opintopisteen laajuinen johdon koulutusohjelma, joka on tarkoitettu yritysten ja organisaatioiden esimies-, johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville. Sen suorittaminen lopputöineen kestää joustavasti työn ohessa suoritettuna noin kolme vuotta. Vaasan yliopisto myöntää koko ohjelman hyväksytysti suorittaneille työelämässä arvostetun MBA -diplomin.

Yliopistokeskuksen Kauppatieteiden yksikkö on aiemmin toteuttanut kolme hankerahoitteista MBA-ohjelmaa, joiden puitteissa alueella on suoritettu lähes 50 MBA -diplomia.

 

Lisää tietoja yliopistokeskuksen kauppatieteen yksikön koulutuksista, valmennuksista ja kehittämispalveluista

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: