Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

MBA-diplomeja yliopistokeskuksesta

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos maanantai 09. tammikuuta 2012, 16.23

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen Kasvava yritys –kehittämishankkeessa jaettiin kolme uutta MBA-diplomia joulukuussa 2011. Diplomin saivat Juha Murto-Koivisto, Jari Puolakka ja Sirkku Purontaus.

Kehittämisohjelmassa oli mukana 22 johtotehtävissä toimivaa henkilöä. Heistä 12 sai MBA-diplominsa aiemmin vuoden 2011 aikana.

Syksyllä 2008 käynnistynyt Kasvava yritys -kehittämishanke päättyi 31.12.2011. Kyseessä oli johdon koulutusohjelma, jonka Kokkolan yliopistokeskus Chydenius ja Vaasan yliopiston Levón-instituutti toteuttivat yhteistyössä. Kehittämisohjelmaa osarahoittavat Euroopan Sosiaalirahasto ja Pohjanmaan ELY-keskus

Keskeinen osa Kasvava yritys -kehittämishankkeen opintoja oli osallistujaorganisaatioissa työstettävä liiketoiminnan kehittämiseen tähtäävä kehittämishanke. Osana kehittämisohjelmaa oli mahdollista suorittaa MBA-opintoja, ja ohjelman hyväksytysti suorittaneille Vaasan yliopisto myönsi MBA-diplomit. Kehittämisohjelma oli 100 opintopisteen laajuinen, ja se suoritettiin työn ohessa 2,5 vuodessa.

Aiemmin toteutetuista kahdesta Vaasan yliopiston ja Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen yhteishankkeista on MBA -diplomin saanut yhteensä 34 alueen johto- tai asiantuntijatehtävissä toimivaa henkilöä.

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: