Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Eurooppalainen sosiaalityön aikuisopetuksen verkosto kokoontui Kokkolassa

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos keskiviikko 28. maaliskuuta 2012, 12.56

Eurooppalainen ALLISW-verkosto kehittää aikuisopiskelijoille sopivia sosiaalityön opetusmuotoja ja erityisesti kansainvälistymisen muotoja. Aikuisopiskelijat pystyvät harvoin osallistumaan vaihto-ohjelmiin, joten heille on suunniteltu erilaisia tapoja tuoda kansainvälisyyttä opetukseen, esimerkiksi opettajien liikkuvuus, yhteiset etäopintoina suoritettavat kurssit, lyhyet seminaarit ja vierailut.

Verkostoa koordinoi Kokkolan yliopistokeskus Chydenius ja siinä on mukana sosiaalityön aikuisopetusta tarjoavia yliopistoja Sloveniasta, Portugalista, Romaniasta, Virosta, Ruotsista, Liettuasta ja Itävallasta. ALLISW-verkosto piti ensimmäisen yhteisen kokouksensa Kokkolassa keskiviikkona 28.3.2012.

Kokkolan yliopistokeskuksessa järjestetään myös keskiviikosta lauantaihin kestävä sosiaalityön kansainvälisen opetuksen viikko  teemalla The impact of the economic crisis on social work in Europe. Luennoitsijoina toimivat verkoston edustajat. Sosiaalityön opiskelijoille luennot välitetään myös verkossa Adobe Connect –ohjelmalla. Kaikki kiinnostuneet voivat tulla paikan päälle seuraamaan luentoja; ohjelma on nähtävissä yliopistokeskuksen www-sivuilla.

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: