Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Avoimen yliopiston syyslukukausi on käynnistynyt vilkkaana

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos keskiviikko 22. elokuuta 2012, 14.37

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston lukuvuoden 2012-2013 opintotarjonta on julkaistu ja opintoihin ilmoittautuminen on käynnistynyt vilkkaasti. Opintoja on tuttuun tapaan tarjolla laajasti eri aloilta, musiikkiterapiasta informaatioteknologiaan. Avoimen yliopiston opinnot ovat kaikille avoimia pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta ja avoimeen yliopistoon hakeutuukin opiskelijoita laidasta laitaan: sekä tutkintoa tavoittelevia, osaamistaan päivittäviä että harrastuksekseen opiskelevia.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimessa yliopistossa on mahdollista opiskella monipuolisesti esimerkiksi erilaisia kasvatustieteellisiä oppiaineita. Opintotarjonnasta löytyy niin erityispedagogiikkaa kuin aikuiskasvatustakin ja lisäksi tarjolla on ainutlaatuinen perusopintokokonaisuus nimeltä nuorisotutkimus, jota ei voi opiskella missään muualla kuin Kokkolan yliopistokeskuksessa.

Monet Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen oppiaineista toimivat non-stop-periaatteella, eli mukaan voi ilmoittautua milloin tahansa ja opinnot on mahdollista aloittaa juuri silloin kun opiskelijalle parhaiten sopii. Lisäksi monet opinnot on suunniteltu aikuisopiskelijoiden tarpeita ajatellen joustaviksi ja monimuotoisiksi: verkko-opiskelu on yhä useamman opiskelijan tapa opiskella avoimen yliopiston opintoja.

Avoimen yliopiston opintotarjontaa esitellään avoimen yliopiston infossa Kokkolan kaupunginkirjaston Hongell-salissa torstaina 23.8. kello 17-19. Mukana infossa on myös vuoden aikuisopiskelijana palkittu Sari Kolehmainen, joka kertoo omasta opintopolustaan.

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,