Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Tutustu uusiin verkkojulkaisuihimme

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos tiistai 07. kesäkuuta 2011, 16.05

Kokkolan yliopistokeskus on kevään tullen julkaissut useita mielenkiintoisia verkkojulkaisuja.

Kansikuva Liikkuva kuvaYhteistyössä Lapin yliopiston kanssa julkaistu, Päivi Hakkaraisen ja Kari Kumpulaisen toimittama, Liikkuva kuva - muuttuva opetus ja oppiminen on laaja-alainen, liikkuvan kuvan käyttöön oppimisessa kohdistuva kokoomateos, jossa aihetta tarkastellaan eri oppiaineissa sekä koulutusasteilla esiopetuksesta korkea- ja aikuiskoulutukseen.

Painettua julkaisua myy yliopistokeskuksen kirjasto hintaan 25 euroa + toimituskulut.

 

Kansikuva HighBio suomiUlla Lassi ja Bodil Wikman ovat toimittaneet HighBio-projektin julkaisun Biomassan kaasutus sähköksi, lämmöksi ja biopolttoaineiksi. HighBio–projektissa, joka on toteutettu heinäkuusta 2008 kesäkuuhun 2011, tuotettiin uutta tietoa biomassan kaasutuksesta, tuotekaasun hyödyntämisestä esim. biopolttoaineiden valmistuksessa ja biokaasutustuhkien hyötykäyttömahdollisuuksista hajautetun energian tuotantoon liittyen.

Painettu julkaisu on saatavana maksutta yliopistokeskuksesta.

HighBio-projektpublikation på svenska: Förgasning av biomassa till värme, elektricitet och biobränslen : publikation för HighBio-projektet. Project publication in English will be published later.

Kansikuva Anne Partanen

Anne Partasen väitöskirjatutkimus “Kyllä minä tästä selviän”
Aikuisopiskelijat koulutustarinansa kertojina ja koulutuksellisen minäpystyvyytensä rakentajina
tarjoaa vaihtoehtoisen kertomuksen siitä, mitä on olla aikuisopiskelija elämänlaajuisen oppimisen viitekehyksessä. Toisaalta se kuvaa sitä, miten aikuisopiskelija kerronnallaan rakentaa käsitystä pystyvyydestään ja miten hän uskoo kykenevänsä suoriutumaan koulutuksen asettamista haasteista.

Painettua julkaisua myy yliopistokeskuksen kirjasto.

 


Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: