Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Monipuolinen opiskelukaupunki näkyy myös asuntomessuilla

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos torstai 14. heinäkuuta 2011, 10.53

Kokkolan kampusalueen koulutuksen tarjoajat ovat mukana asuntomessuilla Kokkolan kaupungin paviljongissa, joka sijaitsee heti messujen pääsisäänkäynnin vieressä. Koulutuksen esittelypisteestä messuvieras saa mukaansa esitteitä Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen, Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun ja Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän koulutustarjonnasta. Koulutusorganisaatioiden vihreäpaitaisilta esittelijöiltä saa myös lisätietoa opiskelusta.

Osastolla on esittelyssä myös uusi neuvonta- ja ohjauspalvelu Opastin. Palvelu tarjoaa yritys- ja henkilöasiakkaille aikuiskoulutukseen liittyvää neuvontaa ja ohjausta. Opastimen www-sivuilla osoitteessa www.opastin.fi on muun muassa ajantasainen koulutuskalenteri. Sivuilla esitellään myös yrityksille suunnatut räätälöidyt palvelut. Opastin-palvelussa ovat mukana kaikki alueen aikuiskoulutusta tarjoavat koulutusorganisaatiot.

Messuvieraat voivat jättää Opastin-palveluun kysymyksiä koulutuksista ja opiskelusta. Leikkimieliseen kyselyyn vastaamalla voi voittaa itselleen esimerkiksi ratsastustunnin, lahjakortin avoimiin opintoihin tai kurssiosallistumisen.

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: