Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius vierailee Oulun yliopistossa

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos keskiviikko 16. marraskuuta 2011, 08.52

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius aloittaa torstaina 17.11. kampuskiertueen vierailemalla Oulun yliopistossa. Keväällä 2012 ovat vuorossa Jyväskylän ja Vaasan yliopistot.

Yliopistokeskus haluaa tehdä toimintaansa tunnetummaksi yliopistojen pääkampuksilla, koska niin henkilökunta kuin opiskelijatkin tietävät varsin vähän yliopistokeskuksen koulutustarjonnasta ja siellä tehtävästä tutkimuksesta. Kiertueen tavoitteena on hälventää turhia ennakkoluuloja ja esitellä yliopistokeskuksen aikuiskoulutukseen keskittynyttä profiilia.

Kokkolan yliopistokeskus haluaa myös vahvistaa yhteistyötä yliopistojen laitosten kanssa. Henkilökohtaisten tapaamisten myötä on mahdollista löytää yhteisiä kiinnostuksen kohteita erityisesti tutkimustoiminnassa.

Kampuskiertueella on mukana myös Keski-Pohjanmaan liiton VIMMA-hanke, joka esittelee maakuntaa viihtyisänä asuinympäristönä.

Vaikka Ouluun lähdetään jakamaan tietoa, yliopistokeskus ja VIMMA-hanke tarjoavat myös hengen ja ruumiin virkistystä. Mukana matkalla on hanuriduo Minja ja Julia Accordion Ensemble, ja yliopiston keskusaulassa tarjoillaan myös maistiaisia herkullisesta keskipohjalaisesta ruisleivästä.

Kokkolan yliopistokeskuksessa tekevät yhteistyötä Jyväskylän, Oulun ja Vaasan yliopistot. Hallinnollisesti se on Jyväskylän yliopistoon kuuluva erillislaitos.

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Tapahtumat
Avoimen opinnot tutuksi -verkkoinfo 30.8.2017 30.08.2017 18.00 - 19.00 — https://connect.funet.fi/avoinyliopisto/
Post scriptum – jälkiajatuksia Anders Chydeniuksen Kootuista teoksista 01.09.2017 09.00 - 16.00 — Svenska litteratursällskapetin auditoriossa, Ritarikatu 5, Helsinki.
Tulevat...