Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kasvava yritys –kehittämisohjelma päätökseen

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos torstai 13. lokakuuta 2011, 16.22

Syksyllä 2008 alkanut Kasvava yritys -kehittämishanke on johdon kehittämisohjelma, jonka Vaasan yliopiston Levón-instituutti ja Jyväskylän yliopiston Kokkolan yliopistokeskus Chydenius toteuttavat yhteistyössä.

Keskeinen osa Kasvava yritys -kehittämishankkeen opintoja on osallistujaorganisaatioissa työstettävä liiketoiminnan kehittämiseen tähtäävä kehittämishanke. Kehittämisohjelman osana osallistujat voivat suorittaa MBA opintoja. Ohjelman hyväksytysti suorittaneille Vaasan yliopisto myöntää MBA -diplomin. Kasvava yritys -kehittämisohjelma on 100 opintopisteen laajuinen ja se suoritetaan työn ohessa 2,5 vuodessa.  Kasvava yritys -kehittämisohjelmaa osarahoittavat Euroopan Sosiaalirahasto ja Pohjanmaan Ely-keskus.

Kehittämisohjelmassa on mukana 22 johtotehtävissä toimivaa henkilöä, joista 21.1.2011 MBA -diplomin sai viisi ensimmäistä osallistujaa. Päätösseminaarissa 14.10.2011 diplomi ojennetaan seitsemälle osallistujalle ja vuoden loppuun mennessä odotetaan vielä muutamien kehittämishankkeiden valmistumista ja uusia diplomeja jaettavaksi. Hanke päättyy 31.12.2011.

Aiemmin toteutetuista kahdesta Vaasan yliopiston ja Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen yhteishankkeesta on MBA -diplomin saanut yhteensä 34 alueen johto- tai asiantuntijatehtävissä toimivaa henkilöä.

Diplomin saavat 14.10.2011:

Simon Fagerudd, Kalevi Humalajoki, Jouni Korri, Lasse Lahti, Joni Nygård, Jorma Piirainen ja Kai Virkkala.

Juhlaluennon aiheena Tulevaisuuden tutkimus yritysnäkökulmasta - uudistuminen tulevaisuuden menestyksen turvaajana

Kasvava yritys -kehittämisohjelman päättymistä sekä tässä yhteydessä valmistuvia MBA -diplomin saajia juhlistetiin seminaarilla, jonka juhlapuhuja toimi toimi KTT, yritysfuturologi Tarja Meristö.

Jaa |