Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Ensimmäiset MBA-diplomit Kasvava yritys -ohjelmasta

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos torstai 24. helmikuuta 2011, 16.48

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen Kasvava yritys –kehittämisohjelmassa on mukana 22 johtotehtävissä toimivaa henkilöä, joista viisi ensimmäistä saa MBA-diplomin 21.1.2011. Diplomin saavat Teija Lehtiniemi, Vesa Peltola, Lasse Pylväs, Hannu Sarja ja Heidi Wärn.

Syksyllä 2008 alkanut Kasvava yritys -kehittämishanke on johdon kehittämisohjelma, jonka Vaasan yliopiston Levón-instituutti ja Kokkolan yliopistokeskus toteuttavat yhteistyössä. Hanke päättyy 31.12.2011.

Keskeinen osa Kasvava yritys -kehittämishankkeen opintoja on osallistujaorganisaatioissa työstettävä liiketoiminnan kehittämiseen tähtäävä kehittämishanke. Kehittämisohjelman osana osallistujat voivat suorittaa MBA-opintoja. Ohjelman hyväksytysti suorittaneille Vaasan yliopisto myöntää MBA -diplomin. Kasvava yritys -kehittämisohjelma on 100 opintopisteen laajuinen ja se suoritetaan työn ohessa 2,5 vuodessa.  Kehittämisohjelmaa osarahoittavat Euroopan Sosiaalirahasto ja Pohjanmaan Ely-keskus.

Aiemmin toteutetuista kahdesta Vaasan yliopiston ja Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen yhteishankkeista on MBA -diplomin saanut yhteensä 34 alueen johto- tai asiantuntijatehtävissä toimivaa henkilöä.

Juhlaluennon aiheena Brändit ja mielikuvat yrityksen voimavarana

Kasvava yritys -kehittämisohjelmasta valmistuvia MBA -diplomin saajia juhlistetaan seminaarilla, joka järjestetään perjantaina 21.1.2011 klo 13.30-16.00 Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa, osoitteessa Talonpojankatu 2 B.

Seminaarin juhlaluennon pitää professori Pirjo Laaksonen Vaasan yliopistosta.

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: