Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Chydenius-mitali Kaija Jestoille

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos torstai 08. syyskuuta 2011, 10.47

Chydenius-mitali on tänä vuonna myönnetty kansliasihteeri Kaija Jestoille. Mitali luovutettiin Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen lukuvuoden avajaisissa.

Kaija Jestoi on toiminut vahvana taustavaikuttajana yliopistokeskuksen ja kaupungin yhteisissä tapahtumissa ja organisointitaitojensa avulla saanut tilaisuudet sujumaan jouhevasti. Hänen myötävaikutuksellaan tieto on kulkenut tehokkaasti kaupungin ja yliopistokeskuksen välillä. Aitona Kokkolan ja Keski-Pohjanmaan puolestapuhujana hän on tehnyt myös yliopistokeskusta tunnetuksi.

Kaija Jestoilla on ollut myös tärkeä rooli yliopistojen varainhankinnassa. Hänen panoksensa on ollut merkittävä pääomakeräyksen onnistumisessa ja hän on näin luonut edellytyksiä yliopistotasoisen koulutuksen ja tutkimuksen säilymiseksi Keski-Pohjanmaalla.

Chydenius-mitalin myöntävät Chydenius-Instituutin kannatusyhdistys ja Kokkolan yliopistokeskus Chydenius Anders Chydeniuksen elämäntyön perintöä ja Chydenius-instituutin toimintaa ansioituneesti edistäneelle henkilölle.

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: