Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Aikuiskoulutus jalkautuu kaupunkiin

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos tiistai 04. lokakuuta 2011, 12.41

Kokkolan kampusalueen koulutusorganisaatiot sekä Opastin-palvelu ovat julistaneet oman aikuisopiskelijan viikkonsa, jota vietetään 11.-15.10. Viikon aikana jalkaudutaan kaupungille esittelemään aikuiskoulutuksen tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelu Opastinta sekä kertomaan aikuiskoulutustarjonnasta. Aikuisopinnoista kiinnostuneet voivat osallistua myös maksuttomille yleisöluennoille.

Opastin-palveluun ja aikuiskoulutustarjontaan voi tutustua tiistaina 11.10. Kokkolan kaupunginkirjastossa, keskiviikkona 12.10. Kokkolan kaupunginkirjastossa ja lauantaina 15.10. Chydenia Centerissä. Kansaneläkelaitoksen ja TE-toimiston edustajat jakavat tiistai-iltana kirjaston Hongell-salissa tietoa aikuisopiskelun rahoitusmahdollisuuksista.

Onko töitä vielä vuonna 2020?

Kampusiltamissa yliopistokeskuksessa torstaina 14.10. kysytään, onko töitä vielä vuonna 2020. Tunnettu tulevaisuudentutkija ja yritysvalmentaja Ilkka Halava puhuu aiheesta Työn uusi järjestys 2020: koulutus, työ ja sen tekijät. Lisäksi saadaan tietoa Keski-Pohjanmaan työmarkkinoiden näkymistä ja kuullaan kokemuksia aikuisena opiskelusta.

Yliopistokeskuksen Kasvava yritys –kehittämisohjelman avoimessa päätösseminaarissa perjantaina 15.10. luennoi yritysfuturulogi Tarja Meristö aiheesta Tulevaisuuden tutkimus yritysnäkökulmasta - uudistuminen tulevaisuuden menestyksen turvaajana.

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: