Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Avoimen yliopiston jatkavilla opiskelijoilla ilmainen syksy

tekijä: paivi_vuorio — Viimeisin muutos torstai 24. helmikuuta 2011, 16.20
Tiedote 12.8.2010

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston jatkavan opiskelijan 50 euron lukuvuosikohtainen opintomaksu on poistunut käytöstä. Jatkavat opiskelijat voivat siis tämän syksyn ajan opiskella täysin maksutta!

Jatkavan opiskelijan maksu muuttuu 1.1.2011 alkaen opintopisteperusteiseksi, opinnoista laskutetaan ilmoittautumisvaiheessa 10€ /opintopiste. Maksujen muutoksen perusteena on uusi Valtioneuvoston asetus yliopistojen toiminnasta perittävästä maksuista.

Siirtymäaikana 1.8.2010 - 31.12.2010 jatkavilta opiskelijoilta ei peritä maksua lainkaan (perusmaksu pitää olla maksettuna kokonaan). Nyt on siis juuri oikea aika jatkaa opinnot loppuun maksuttoman syyslukukauden aikana!

Maksuton siirtymäaika koskee Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen opiskelijoita, jotka ovat aloittaneet opintonsa joko Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston toimipisteessä tai Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen yhteistyöoppilaitoksessa. Jatkavan opiskelijan maksu koskee ainoastaan opintokokonaisuuksia (perusopinnot ja aineopinnot), ei yksittäisiä kursseja, kuten esimerkiksi kieli- ja viestintäkursseja.

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opiskelijat ja muiden yliopistojen opiskelijat voivat jatkaa opintojaan Kokkolan yliopistokeskuksessa hintaan 10 €/opintopiste.

Tervetuloa opiskelemaan!

Avoimen yliopiston opetustarjonta

 

Jaa |