Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kokonaisvaltainen kehittäminen mahdollistaa kasvun yrityksessä

tekijä: Päivi Vuorio Viimeisin muutos perjantai 14. helmikuuta 2014, 12.49

Tutkimusjohtaja Mikko Luoma puhuu aiheesta Liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen kasvun ja menestyksen mahdollistajana maanantaina 17.2. Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa.  Luoman puheenvuoro kuullaan Vakaa kasvu -kehittämisohjelman infotilaisuudessa.

Kasvua

VAKAA KASVU on kasvuhakuisten pk-yritysten kehittämisohjelma, joka ohjaa, kehittää ja tukee yrityksiä niiden sen hetkisistä tarpeista ja kasvun haasteista lähtien. Ohjelman tavoitteena on yritysten kasvuedellytysten vahvistaminen ja kasvun hallinnassa tukeminen.

Kehittämisohjelmassa on mukana pitkäkestoinen sekä lyhytkestoinen liiketoiminnan kehittämisprosessi.

Pitkäkestoisen liiketoiminnan kehittämisprosessin tuloksena osallistuva yritys saa uudistuneen kasvun strategian ja toteutussuunnitelman, jo osittain käytäntöön vietynä. Ohjelma alkaa kasvuanalyysillä, jossa analysoidaan yrityksen nykytilaa ja kasvuongelmia. Analyysin perusteella räätälöidään yrityskohtainen kasvustrategia, joka keskittyy tärkeimpiin kehittämiskohteisiin yrityksen kasvun näkökulmasta.

Lyhytkestoinen kehittämisprosessi keskittyy yrityksen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Kehittämisohjelmaan voivat hakea Kokkolan ja Kaustisen seutukunnan mikro- ja pk-yritykset.

Vakaa kasvu, pk-yrityksien vakaan kasvun kehittämisohjelma on Keski-Pohjanmaan liiton päärahoittama- ja Kokkolan ja Kaustisen seutukunnan osarahoittama EAKR-hanke. Kehittämisohjelma on Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen, Vaasan yliopiston Levón-instituutin ja Centria-ammattikorkeakoulun yhteishanke.

Lisätietoja

Jaa |