Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Tekisinkö väitöskirjan?

tekijä: paivi_vuorio — Viimeisin muutos torstai 24. helmikuuta 2011, 16.22
Tohtorikoulutuksen infotilaisuus 15.9.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa järjestetään tiistaina 15.9. klo 18 Chydeniuksen monitieteisen tohtorikoulutuksen info- ja keskustelutilaisuus. Paikalla ovat yliopistokeskuksen kaikki professorit ja noin vuosi sitten tohtoriksi väitellyt Sari Kotaja. Tilaisuuteen toivotetaan tervetulleiksi vanhat opiskelijat, uudet tulokkaat ja asiasta alustavasti kiinnostuneet. 

Tohtorikoulutusta on järjestetty kasvatustieteessä jo toistakymmentä vuotta ja yhteiskuntatieteissä ja informaatioteknologiassa syksystä 2004 alkaen. Opiskelijoita on ollut mukana useita kymmeniä ja väitöksiä on saatettu valmiiksi kymmenkunta. Uusimpana jatkokoulutusalana on kemia ja kemiantekniikka.

Tutkijaseminaarien ja henkilökohtaisen ohjauksen lisäksi tohtorikoulussa järjestetään mm. metodiseminaareja, joihin kutsutaan tieteellisten metodien asiantuntijoita Jyväskylän yliopiston ohella myös muista yliopistoista.

Riippuen tiedealasta Chydeniuksen tohtorikoulutuksessa jatko-opiskelijoilla tulee olla opinto-oikeus tai heidän tulee hakea opinto-oikeutta Jyväskylän, Oulun tai Vaasan yliopistoihin. Aiemman akateemisen perustutkinnon opiskelija on voinut suorittaa missä tahansa yliopistossa.

Jaa |