Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kampusiltamille tunnustusta

tekijä: paivi_vuorio — Viimeisin muutos torstai 24. helmikuuta 2011, 16.22
Tiedote 30.11.2009

Aikuiskoulutuksen kehittämisyksikkö AIKE on palkinnut Kokkolan Kampusiltamat aktiivisesta toiminnasta ja hyvästä yhteistyöstä aikuisopiskelijan viikolla. AIKE palkitsi kolme alueellista tapahtumaa. Kokkolan lisäksi tunnustusta meni Kouvolaan ja Ylivieskaan.

Palkittujen alueellisten tapahtumien valinnassa painottuivat järjestäjien yhteistyö sekä vuoden 2009 aikuisopiskelijan viikon teeman mukaisesti luovuus ja innovatiivisuus. Perusteluissa todetaan, että Kokkolan toimijoiden yhteistyönä syntynyt Kampusiltamat oli kekseliäs tapa tuoda yliopiston, ammattikorkeakoulun ja koulutusyhtymän osaaminen yhteen. Aikuisia houkuteltiin opiskelujen ääreen kiinnostavasti otsikoidulla yleisöluennolla ”Luovuus on laiskojen hommaa”. Hyvin suunniteltu ohjelma täytti salin kiinnostuneista osallistujista.

Aikuisopiskelijan viikolla lokakuussa järjestettyjen kampusiltamien pääpuhujana oli professori Juha Hakala Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksesta. Käytännöllisempää näkökulmaa luovuuteen toi leipuri Eero Koivisto. Iltamissa palkittiin myös vuoden aikuisopiskelijat. Iltamat toteutettiin Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen, Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun ja Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän yhteistyönä.

Kehittämispäällikkö Marja Haulos Centriasta ja koulutuspäällikkö Sari Lehto yliopistokeskuksesta kertovat olevansa ilahtuneita saadusta tunnustuksesta ja suunnittelevansa jo innolla seuraavan vuoden tapahtumaa. Yliopistokeskuksen, ammattikorkeakoulun ja koulutusyhtymän yhteisestä syksyisestä tapahtumasta on tarkoitus tulla vuosittainen perinne.

Jaa |